Interkom Celular line
• Strona 1 z 1
Interkom Celular line
Cześć pisze w sprawie interkomu który posiadam w 2 sztukasz. Otóż chciał bym sparować te 2 urządzenia żeby móc rozmawiać motor vs motor. z tym że nie wiem czy jestem tak mało rozumny ... czy jeszcze o cos innego chodzi że nie potrafie tego sparować nawet z instrukcja po polsku. Prosze pomóżcie:D Interkom to intercom cellular line universal dokładnie taki http://www.defender.net.pl/product-pol- ... ersal.html
-
Skun18 - Świeżak
Przede wszystkim najpierw musisz je zaprogramować, przytrzymujesz główny przycisk na jednym tak długo aż zacznie migać na przemian czerwona i niebieska dioda, z drogim interkomem robisz to samo. Później kiedy interkomy oba są włączone(co jakiś czas mignie niebieska dioda) naciskasz na jednym główny guzik przez około 3sec (usłyszysz dźwięk(ale załóż je do zestawów i podgłoś na max) wtedy jeden interkom powinien zacząć wyszukiwać drugi, może się nie udać za pierwszym razem, spróbuj kilka razy, gdy się już połączą diody na obu powinny się zaświecić na niebiesko i już nie migać tylko się świecić-wtedy będzie połączenie. Mam nadzieje, że jasno wyjaśniłem
Jakby to nie zadziało napisz, pomyślimy co jeszcze może być. Ja mam nowszy model F4 ale raczej procedura powinna być ta sama.

Grizzly700 & yz125 & aerox
-
Bueno - Świeżak
Bueno napisał(a):Przede wszystkim najpierw musisz je zaprogramować, przytrzymujesz główny przycisk na jednym tak długo aż zacznie migać na przemian czerwona i niebieska dioda, z drogim interkomem robisz to samo. Później kiedy interkomy oba są włączone(co jakiś czas mignie niebieska dioda) naciskasz na jednym główny guzik przez około 3sec (usłyszysz dźwięk(ale załóż je do zestawów i podgłoś na max) wtedy jeden interkom powinien zacząć wyszukiwać drugi, może się nie udać za pierwszym razem, spróbuj kilka razy, gdy się już połączą diody na obu powinny się zaświecić na niebiesko i już nie migać tylko się świecić-wtedy będzie połączenie. Mam nadzieje, że jasno wyjaśniłemJakby to nie zadziało napisz, pomyślimy co jeszcze może być. Ja mam nowszy model F4 ale raczej procedura powinna być ta sama.
To jest wersja identyczna jak w instrukcji... probowałem tak wiele razy.. no i nie bardzo mi sie udawało. z telefonem udaje się bez problemu gorzej 2 urządzenia. Może jakieś znaczenie ma to że kolega kupił osobno a ja osobno?? nie jest to jeden zestaw złożony z 2 interkomów.
W F3 tak samo, ale o takim zasięgu zapomnij. U mnie jak wyjadę z zasięgu, to trzeba od nowa parować - niewygodna rzecz.
propo tego. jak duży jest zasięg?? 50 m??
-
Skun18 - Świeżak
http://instrukcja.pl/i/cellular_line_in ... _interkomu
Nawet ta instrukcja mi nie pomaga;// to jest przetłumaczona oryginalna iunstrukcja tego... chyba ze źle cos robie... tylko co??
Nawet ta instrukcja mi nie pomaga;// to jest przetłumaczona oryginalna iunstrukcja tego... chyba ze źle cos robie... tylko co??
-
Skun18 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości