blokady zumico
• Strona 1 z 1
blokady zumico
Witam! ostatnio kupiłem motorower zumico guowei gw50q-d (minichopper) i ledwo nim jade pod w miare stromą górkę :/ czytałem ze zumico ma blokade na moc wie może ktoś gdzie ona jest?;] dodam ze na module nie ma żadnej blokady.
- xuxu
- Świeżak
- maniakcar
- Świeżak
silnik leżący 139fmb? jeśli tak to blokada może być jedynie na module, jesli nie ma mocy (nie oczekuj zbyt wiele po chinskiej 50tce) to pewnie musiałeś go źle dotrzeć, lub jest koszmarnie wyregulowany. aby podnieść moc można załozyć 72cc, wtedy moto ma coś koło 4 może 4,5 km i pozwala mu to w miare normalnie jezdzic
- michau_ek
- Świeżak
mam skuter złomico, nie polecam na początku było fajnie ale później to rozrusznik siadł, ślimak przy kole rozsypał sie po 100 km, potem jeszcze coś, a blokade miał tylko na gaźniku. U ciebie może być na module
- Cinka
- Świeżak
Cześć. Ja też mam ten sam silnik. Według cb ta jazda o jakiej piszesz to jaka prędkość jest? Po prostej jak leci? Możesz coś więcej opisać (waga motoroweru, twoja waga, inne?) Mogę ci pomóc wywnioskować czy ma te blokady czy nie, ale nie oczekuj od 50ccm 4T nie wiadomo jakiej mocy...Ja motorower kupiłem bez blokad na tym silniku.
- adrian6417
- Świeżak
Cześć, zanim sie rozpedze do 30 km/h po prostej drodze to troche minie ;D max pojedzie 45km/h myslalem ze blokada jest na module to go wyminilem i dalej to samo, waga motoroweru to 85kg ja waże z 65kg. Sorry ze tak dlugo nie odpisywalem ale mialem problemy z kompem ;/
- xuxu
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości