motocykl do turystyki we dwoje i na co dzień
• Strona 1 z 1
motocykl do turystyki we dwoje i na co dzień
Witam!
Na motocyklu jeżdżę od jednego sezonu yamaha virago 535 zrobiłem ok 10 000 km. Chciałbym zmienić motocykl na coś bardziej do turystyki we dwoje i na co dzień (miasto). mam 176 cm wzrosty i zastanawiałem się nad banditem 1200 s i yamaha tdm 850. Jednak zastanawia mnie to czy dam sobie radę z tymi motocyklami, czy to dobry wybór. Chciałbym taki motocykl który dobrze się prowadzi pod znacznym obciążeniem. Granica finansowa to 8 000 zł. I jestem otwarty na wasze opinie i propozycje.
Na motocyklu jeżdżę od jednego sezonu yamaha virago 535 zrobiłem ok 10 000 km. Chciałbym zmienić motocykl na coś bardziej do turystyki we dwoje i na co dzień (miasto). mam 176 cm wzrosty i zastanawiałem się nad banditem 1200 s i yamaha tdm 850. Jednak zastanawia mnie to czy dam sobie radę z tymi motocyklami, czy to dobry wybór. Chciałbym taki motocykl który dobrze się prowadzi pod znacznym obciążeniem. Granica finansowa to 8 000 zł. I jestem otwarty na wasze opinie i propozycje.
- matikoza
- Świeżak
Myślę, że TDMka byłaby świetnym pomysłem. Idealnie nadaje się do turystyki we 2 dzięki wystarczającemu zapasowi mocy, a w mieście dzięki wąskiej talii także się sprawdzi.
Dodatkowo spali mniej od Bandita. Przeszkodą dla Ciebie może być jednak wzrost - kanapa jest dosyć wysoko, najlepiej gdybyś się przymierzył do moto.
W poszukiwaniu więcej info, polecam: www.tdm.pl
Dodatkowo spali mniej od Bandita. Przeszkodą dla Ciebie może być jednak wzrost - kanapa jest dosyć wysoko, najlepiej gdybyś się przymierzył do moto.
W poszukiwaniu więcej info, polecam: www.tdm.pl
- mateusz0851
- Świeżak
Hejka
Za 8000 d_upy nie urwie, ale jak nie TDM to polecam TA (Transalpa).
Ja woziłem Siebie i mój Plecaczek tym sprzętem (95') i frajda w 100%.
Królowa bo tak się czuła moja połówka z tyłu oparta o GIVI podziwiała widoki a ja nawijałem kolejne km. Przy wzroscie 186 cm polecam!!!!! - podobnie jak forum transalpa
Trochę mało kucyków na dwie osoby, ale... do turystyki super sprawa.
powstrzymaj sie przed reklamowaniem innych stron - leff
Za 8000 d_upy nie urwie, ale jak nie TDM to polecam TA (Transalpa).
Ja woziłem Siebie i mój Plecaczek tym sprzętem (95') i frajda w 100%.
Królowa bo tak się czuła moja połówka z tyłu oparta o GIVI podziwiała widoki a ja nawijałem kolejne km. Przy wzroscie 186 cm polecam!!!!! - podobnie jak forum transalpa
Trochę mało kucyków na dwie osoby, ale... do turystyki super sprawa.
powstrzymaj sie przed reklamowaniem innych stron - leff
-
Lukarz - Świeżak
- misiek1506
- Świeżak
matikoza napisał(a):A co powiecie jeśli chodzi o błędy kierowcy bandit raczej ich nie wybacza, a TDM i transalp?
Ja zaczynałem na TA.
PIASKI, WODA, ASLFALT wszystko mi i mojej wybaczył. Nie WYBACZA braku kasy na paliffko. Fajnie się prowadzi w granicach 90-110km. Na szybciej nie licz. Zaleta czy wada??
-
Lukarz - Świeżak
TDM to dobry, dynamiczny i wygodny motocykl. Moment na koło bardzo fajny
.
Transalp 600 i 650 też ok Celuj raczej w 600.
Oba motocykle są wygodne i turystyczne, posiadają możliwość dokupienia akcesoriów jak inne szyby, kufry ochronę silnika itp.
TDM szybszy i dużo bardziej dynamiczny.

Transalp 600 i 650 też ok Celuj raczej w 600.
Oba motocykle są wygodne i turystyczne, posiadają możliwość dokupienia akcesoriów jak inne szyby, kufry ochronę silnika itp.
TDM szybszy i dużo bardziej dynamiczny.
Sumomoto Motocykle Kraków
-
Sumomoto - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości