Małe pytanko o Karte MOTOROWEROWĄ
• Strona 1 z 1
Małe pytanko o Karte MOTOROWEROWĄ

Bo mam ukończone 13lat ide teraz do Gimnazjum i będą tam zdawać karte motorowerową to czy muszą mieć karte rowerową, bo ja nie mam karty rowerowej bo nie było czasu jej zrobić

Więc proszę o odpowiedź

- Patrykk
- Świeżak
Nie musisz mieć żadnej karty rowerowej.Moja karta rowerowa sie sprała i jak zdałem na motorowerową to nie wołali rowerowej:)
ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
ja miałem 2 obcjie do wyboru
-podbic rowerowÄ… na motorower(takie pole tam jest)
-wyrobic nowÄ… motorowerowÄ…
wybrałem pierwsza opcje bo akurat miałem przy sobie i bylo szybciej juz 5 min po egzaminie ja miałem
-podbic rowerowÄ… na motorower(takie pole tam jest)
-wyrobic nowÄ… motorowerowÄ…
wybrałem pierwsza opcje bo akurat miałem przy sobie i bylo szybciej juz 5 min po egzaminie ja miałem

- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
Kurde ja właśnie zgubiłem swoją rowerową, a wiem, że tam jest miejsce na pieczątkę na kartę motorowerową. :/ Czyli mówicie, że mi nową wyrobią? I w ogóle w jakim mniej wiecej czasie bo nie mam zamiaru czekać do końca wakacji ... 

- zieluch
- Świeżak
LukasG1 napisał(a):Pawlak to tobie tylko wbili tam na karcie rowerowej i nic już więcej nie robili?
Czyli mogę sobie wziąć 5 zł pomalować na czerwono (orzełka oczywiście) walnąć w tym polu na karcie rowerowej i gotowe.
nie porownywalem orzelka z pieciu zlotych do tego na karcie i wiem ze to nie bylo seriio. ale tak jest tylko stepelek i tyle tez tak mialem
nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
- patrykmulek
- Bywalec
-
czarek. - Świeżak
napewno nie zuci sie w oczy
przecie kolo kratki rowerowej jest pieczÄ…tka juz wbita i potem podbijajÄ… ci tam w tabelce motorowerowej
ja bym wolał taką tylko mnotorowerową ale nie chce mi sie ruszyc 4 liter

ja bym wolał taką tylko mnotorowerową ale nie chce mi sie ruszyc 4 liter

- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
zieluch napisał(a):Kurde ja właśnie zgubiłem swoją rowerową, a wiem, że tam jest miejsce na pieczątkę na kartę motorowerową. :/ Czyli mówicie, że mi nową wyrobią? I w ogóle w jakim mniej wiecej czasie bo nie mam zamiaru czekać do końca wakacji ...
Tak wyrobiÄ… ci nowÄ…

ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości