ZAKUP PIERWSZEGO MOTOCYKLA
• Strona 1 z 1
ZAKUP PIERWSZEGO MOTOCYKLA
WITAM WAS FORUMOWICZE
zwracam się do was z prośbą a mianowicie przygotowuje się do zakupu motocykla i chciałbym się was poradzić i na co uważać na myśli mam pojemność 600ccm i interesują mnie takie sprzęty jak honda hornet suzuki bandit honda cbr f3. może i wy mi coś doradzicie. CZEKAM NA ODPOWIEDŻ POZDRO DLA WSZYSTKICH
Radzę ci poprawić swojego posta nie używając (capslocka) Drugi raz cie nie upomnę!!
Black-Ghost
zwracam się do was z prośbą a mianowicie przygotowuje się do zakupu motocykla i chciałbym się was poradzić i na co uważać na myśli mam pojemność 600ccm i interesują mnie takie sprzęty jak honda hornet suzuki bandit honda cbr f3. może i wy mi coś doradzicie. CZEKAM NA ODPOWIEDŻ POZDRO DLA WSZYSTKICH
Radzę ci poprawić swojego posta nie używając (capslocka) Drugi raz cie nie upomnę!!
Black-Ghost
- sylwekpl11
- Świeżak
viewtopic.php?t=49590 -> Możeby tak najpierw przeczytać regulamin? Ja do Ciebie się zwracam z właśnie taką prośbą.
Najlepszy będzie z tego Bandit. Hornet, a CBR nieduża różnica, jeżeli chodzi o moc.
Najlepszy będzie z tego Bandit. Hornet, a CBR nieduża różnica, jeżeli chodzi o moc.
-
Hyde - Bywalec
- sylwekpl11
- Świeżak
Polecam ci się zastosować do tego: viewtopic.php?t=49590 / Czytanie ci chyba szkodzi!? Upominam cie po raz ostatni 

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
CBR na pierwsze moto ? Moim zdaniem głupota, bandzior albo hornet to dużo lepszy wybór, ale to już jest ta górna półka motocykli na początek.
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
GS500/CB500/ER5/XJ600/GPZ500 i ewentualnie troszkę większe i droższe sprzęty klasy 600ccm, ale nadal łatwe do opanowania ER6/CBF600/XJ6 i na upartego troszkę ciężkawy Bandit. Co do Horneta to nie jest dobry pomysł.
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
no właśnie brałem pod uwagę GS500 lub ER5 ale bardziej mi odpowiada BANDIT lub HORNET. a może wy macie namiar na kogoś kto sprzedaje takie sprzęty z województwa lubelskiego, mazowieckiego lub ewentualnie łódzkiego.
- sylwekpl11
- Świeżak
Nie opanujesz Horneta, będziesz jeździł na kwadratowo, z mazowieckiego Motonita jest polecany, drogi ale dobry.
-
Kolego a coÅ› takiego http://otomoto.pl/honda-ntv-nt650v-deau ... 17960.html
tysiąc razy lepsza propozycja niż jakiś GS.
tysiąc razy lepsza propozycja niż jakiś GS.
- Slusar91
- Świeżak
Sylwek ale mi też podoba się CBR'ka albo ZX-6R, tyle że jeśli jesteś myślącym motocyklistą to będziesz się uczyć na słabszych maszynach i stopniowo wchodzić na większe (docelowe) pojemności, kiedy już będziesz panował nad maszyną w stopniu bardzo dobrym. Ja mam GS 500, na początek, jeśli nie jeździłeś wcześniej to podobne przyspieszenie raczej nie jest Ci znane, v-max nie skłania zbytnio do głupoty, takie motocykle dla poczatkujących są bardzo fajne bo nie palą dużo przez co na codzień możesz się uczyć nimi jeździć, dojeżdżając do pracy/szkoły i nie wydając fortuny na stacjach paliw. A przyjemność taka, że aż chce się wychodzić z domu
Slusar, jemu się podobają golasy i sporty jak widać, nie wiem po co pokazujesz turystyka komuś kto takiego sprzętu nawet nie bierze pod uwagę.

Slusar, jemu się podobają golasy i sporty jak widać, nie wiem po co pokazujesz turystyka komuś kto takiego sprzętu nawet nie bierze pod uwagę.
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
nabudi napisał(a):tak mnie natkneło.... motulka napisales "Nie opanujesz Horneta, będziesz jeździł na kwadratowo,"
a czy tak nowy co wsiadzie na gsa nie bedzie jezdzil na kwadratowo .... ? jezdzilem f2,f3,gsem, sam mam f4i i to nie moj 1 sprzet ale na litosc... co jak co ale cbra nie liczac rr to spokojne sprzety.... mi osobiscie gs znudzilby sie mega szybko , sam zaczołem od 600 na 1 moto i jakos nie uwazam zebym jezdzil na kwadratowoja osobiscie polecam f3... SUPER sprzet i napewno nauczysz sie na nim fajnie latac przy odrobinie checi
motoluka nie motuluka

Slusar91, czym jeździsz/jeździłeś, że masz takie poglądy na temat GS-a oraz Deauville?
-
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości