Kamizelka odblaskowa
• Strona 1 z 1
Kamizelka odblaskowa
Witam
Poszukuję jakiejś "dobrej" , tj. rzeczywiście dobrze widocznej - oczojebnej i przeznaczonej typowo do jazdy na moto (regulacja, suwak - ogolnie dopasowanie, by nie trzepotala podczas jazdy) kamizelki odblaskowej.
Nie zalezy mi na napisie modeka, alpine czy policja. Po prostu chcialbym aby spelniala swoja funkcje (trasy i nocne wypady poza miasto). Prosze Was o pomoc, poniewaz to co widze - odnajduje w sklepach typu A czy B to kamizelki za 150, 200 no i chyba za 130 zł. Da rade znalezc cos taniej ??
DZieki
Poszukuję jakiejś "dobrej" , tj. rzeczywiście dobrze widocznej - oczojebnej i przeznaczonej typowo do jazdy na moto (regulacja, suwak - ogolnie dopasowanie, by nie trzepotala podczas jazdy) kamizelki odblaskowej.
Nie zalezy mi na napisie modeka, alpine czy policja. Po prostu chcialbym aby spelniala swoja funkcje (trasy i nocne wypady poza miasto). Prosze Was o pomoc, poniewaz to co widze - odnajduje w sklepach typu A czy B to kamizelki za 150, 200 no i chyba za 130 zł. Da rade znalezc cos taniej ??
DZieki
- kozlos
- Świeżak
http://sklep.scigacz.pl/kamizelka-odblaskowa-p-2801.html?cPath=36_155 (otwórz link)
W razie co, pisz do Miczaba
W razie co, pisz do Miczaba

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Pod latarnia najciemniej - akurat w skepie scigacz nie patrzylem
Dzieki za link. Bede musial podpytac Go o wykonanie tego ciuchu i jego zdaniu na ten temat- moze sam w niej latal. Najwazniejsze, ze cena wydaje sie byc rozsadna
Jeszcze raz dziekowa

Dzieki za link. Bede musial podpytac Go o wykonanie tego ciuchu i jego zdaniu na ten temat- moze sam w niej latal. Najwazniejsze, ze cena wydaje sie byc rozsadna
Jeszcze raz dziekowa
- kozlos
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 80 gości