czy kask+kurtka+rękawiczki wystarczą aby nie zachorować
• Strona 1 z 1
czy kask+kurtka+rękawiczki wystarczą aby nie zachorować
Witam
Nie wiem czy dobry tytuł wymyśliłem...
Mam 176cm wzrostu i jestem bardzo szczupły. W związku z moją chorobą szybciej się przeziębiam od innych. Marzy mi się motor i mam zamiar kupić już coś na ten sezon, ale waham się czy nie odbije się to na moim zdrowiu. Mam pytanie, czy mam zapomnieć o motorze czy niedroga ale przyzwoita odzież ochroni mnie przed wiatrem który wytwarza się podczas prędkości? Jak to jest, odczuwacie zimno w czasie jazdy ścigaczem?
ProszÄ™ o pomoc
Nie wiem czy dobry tytuł wymyśliłem...
Mam 176cm wzrostu i jestem bardzo szczupły. W związku z moją chorobą szybciej się przeziębiam od innych. Marzy mi się motor i mam zamiar kupić już coś na ten sezon, ale waham się czy nie odbije się to na moim zdrowiu. Mam pytanie, czy mam zapomnieć o motorze czy niedroga ale przyzwoita odzież ochroni mnie przed wiatrem który wytwarza się podczas prędkości? Jak to jest, odczuwacie zimno w czasie jazdy ścigaczem?
ProszÄ™ o pomoc

- raval2012
- Świeżak
Jeśli kupisz dobrego jakościowo kombiaka, rękawice (aby chociaż ze względu na Ciebie nie wpadał pod rękawy), buty (bo od zimnych stóp można już zachorować) i dobry kask. Odłóż troszkę a na pewno nie zachorujesz. Przy okazji możesz kupić bieliznę termoaktywną 

http://www.youtube.com/user/PawlakMX | Zapraszam!
-
Ciastuś <3 - Świeżak
Bielizna termoaktywna nie ma za zadanie dawać ciepła! Tylko wyciągać pot który powoduje wyziębienie organizmu( na motorze się tak nie napocisz). W rezultacie gdy jest na prawdę zimno lepiej ubrać ciepły sweter.
Grizzly700 & yz125 & aerox
-
Bueno - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 5 gości