Różnica wieku opon.
• Strona 1 z 1
Różnica wieku opon.
czesc
mam okazje kupic opone z 2010 roku ? duza roznica miedzy taka a swieża z obecnego roku ?? dodam ze na przoid miala bys isc ta z rodznika 2010 a na tyl ten sam model tylko 2 lata młodsza. mam jeszcze pytanie do rozmiaru przedniej opony. w sersówce podja rozmiar 120/60, natomiast wszedzie gdzie sie spotykam z takim samym moto albo rozmawiam ze sprzedawca, twierza ze powinno z przodu byc 120/70. czy jest jakas duza róznica w tych 2 profilach opony jesli chodzi o jazde?
podzrawiam
mam okazje kupic opone z 2010 roku ? duza roznica miedzy taka a swieża z obecnego roku ?? dodam ze na przoid miala bys isc ta z rodznika 2010 a na tyl ten sam model tylko 2 lata młodsza. mam jeszcze pytanie do rozmiaru przedniej opony. w sersówce podja rozmiar 120/60, natomiast wszedzie gdzie sie spotykam z takim samym moto albo rozmawiam ze sprzedawca, twierza ze powinno z przodu byc 120/70. czy jest jakas duza róznica w tych 2 profilach opony jesli chodzi o jazde?
podzrawiam
r6
-
czajnik88 - Świeżak
Bodajże po 5 latach dopiero guma traci swoje właściwości, o ile oczywiście była przechowywana w jakichś ekstremalnych warunkach
Z przestarzałymi gumami nawet płyta poślizgowa wymięka
i tutaj mówię poważnie mając doświadczenie z takim czymś 

Z przestarzałymi gumami nawet płyta poślizgowa wymięka

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
viewtopic.php?t=39178&postdays=0&postorder=asc&start=20
To co napisał Lovtza.
To co napisał Lovtza.
- drug0n
- Bywalec
Popieram jego słowa, dla tego napisałem właśnie "bodajże". Na kursie mieliśmy samochód z 7-mio letnimi fuldami, nie wiem jak i gdzie były przechowywane, ale na suchym asfalcie nie trzymały się wcale lepiej niż nówki sztuki na płycie poślizgowej, na tym tylko opieram swoją opinię na ten temat
. Z motocyklowymi oponami jakiegoÅ› obycia nie mam jeszcze 

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
-
Glenroy - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 76 gości