Kupno Crossa 125 (homologacja)
• Strona 1 z 1
Kupno Crossa 125 (homologacja)
Witam, chcialbym kupic motocykl o poj. 125 cm3. Myslalem nad Yamaha DT i XT.
Osobiscie motocyklem bym skakal po gorkach szalal w terenie, po asflacie takze czesto bym jezdzil. Moje wymagania to:
-zawieszenie mocne
-mocne przyspiesznie (tak zeby na 3-4 dalo sie postawic na jedno)
-homologacja
Moj budzet to max 8000 zł. Jeżeli polecacie jakies fajne, wytrzymale sprzety to piszcie
.
Co sadzicie o tych dwoch modelach?
Znalazlem ładna oferte: http://otomoto.pl/yamaha-xt-xt-125-r-3-msc-gwarancja-M3422169.html (otwórz link) , czy warto?
Z góry dziekuje
Pozdrawiam Dawid
Osobiscie motocyklem bym skakal po gorkach szalal w terenie, po asflacie takze czesto bym jezdzil. Moje wymagania to:
-zawieszenie mocne
-mocne przyspiesznie (tak zeby na 3-4 dalo sie postawic na jedno)
-homologacja
Moj budzet to max 8000 zł. Jeżeli polecacie jakies fajne, wytrzymale sprzety to piszcie

Co sadzicie o tych dwoch modelach?
Znalazlem ładna oferte: http://otomoto.pl/yamaha-xt-xt-125-r-3-msc-gwarancja-M3422169.html (otwórz link) , czy warto?
Z góry dziekuje
Pozdrawiam Dawid
- dawiducha
- Świeżak
po 1 cross nie moze miec homologacji
po 2 szukasz nie crossa, tylko enduro skoro chcesz smigac tez po asfalcie
po 3 taki sprzęt nie istnieje, mało która 125tka poleci ma gume z 3-4 biegu. nie wspominając o 4T które z jedynki ma problem
po 4 ani DT ani XT sie nie nadają do sportowej jazdy, to soft enduro czyli sprzęty do latania po asfalcie z możliwoscią jazdy w terenie, ty szukasz przynajmniej hard enduro. czyli np KTM EXC 125, husqvarna WR 125, yamaha WR 250F, ktm exc-f 250 i reszta. ( ktm eXC 125 w 2T ma moc jak ktm EXC-F 250 w 4T ) nie wiem jakie masz prawko, ale tymi sprzetami na A1 nie polatasz bo są za mocne. ale są sportowe i mozna ostro polatac w terenie, nawet posmigac po torze MX. utrzymanie mam nadzieje że wiesz ile kosztuje

po 2 szukasz nie crossa, tylko enduro skoro chcesz smigac tez po asfalcie
po 3 taki sprzęt nie istnieje, mało która 125tka poleci ma gume z 3-4 biegu. nie wspominając o 4T które z jedynki ma problem

po 4 ani DT ani XT sie nie nadają do sportowej jazdy, to soft enduro czyli sprzęty do latania po asfalcie z możliwoscią jazdy w terenie, ty szukasz przynajmniej hard enduro. czyli np KTM EXC 125, husqvarna WR 125, yamaha WR 250F, ktm exc-f 250 i reszta. ( ktm eXC 125 w 2T ma moc jak ktm EXC-F 250 w 4T ) nie wiem jakie masz prawko, ale tymi sprzetami na A1 nie polatasz bo są za mocne. ale są sportowe i mozna ostro polatac w terenie, nawet posmigac po torze MX. utrzymanie mam nadzieje że wiesz ile kosztuje

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości