aprilia rs 125
• Strona 1 z 1
aprilia rs 125
nie wiem co może byc ale gdy pojeżdze trochę na światłach to odrazu mam rozładowany akumulator wiem że mi silnik nie ładuje akumulatora co robić
- bartek1x
- Świeżak
buaahahaha nie moge
czy Ty wogle czytasz to co piszesz? mam wrażenie że nie rozumiesz sam siebie
gratulacje zdrowego myślenia
ach co ta reforma szkolnictwa robi z polskÄ…
ps. ja nie zatankowałem paliwa, ledwo co mi odpala, ale jechać juz nie chce , nie wiecie co mam robić ? help prosze o szybką pomoc . to PILNE!!! bardzo ważne, już próbowałem zmieniać ciśnienie w oponach i nic, kto wie co to jest , prosze o szybką odpowiedź moje gygy 997997
narka ziomy pozdro i cya

ps. ja nie zatankowałem paliwa, ledwo co mi odpala, ale jechać juz nie chce , nie wiecie co mam robić ? help prosze o szybką pomoc . to PILNE!!! bardzo ważne, już próbowałem zmieniać ciśnienie w oponach i nic, kto wie co to jest , prosze o szybką odpowiedź moje gygy 997997
narka ziomy pozdro i cya
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Nie wiem czy o to ci chodzi ale odpisalem ci w tym 2 temacie.
Life begins at 200 km/h
| | | http://bikepics.com/members/bmroczyk | | Fz1N 08` / Ktm 525 XC SS 08` Atv

-
bmroczyk - Bywalec
Aprilia RS 125 ma wbudowany voltomierz, bardzo łatwo stwierdzić zarówno jakim napięciem legitymuje się akumulator jak i jakie napięcie ładowania jest w trakcie pracy silnika. Jezeli napięcie ładowania jest to akumulator jest do wywałki, Jeśli nie ma to problem leży głębiej i będziesz musiał odwiedzić serwis.
- musieli
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości