piszczy w przednim kole
• Strona 1 z 1
piszczy w przednim kole
Witam chciałem sie dowiedziec co moze byc przyczyna pisku w przednim kole w RF 600R
piszczy podczas jazdy jak i w czasie jak go prowadze nie wiem co moze byc tego przyczyna.
z góry dziekuje
piszczy podczas jazdy jak i w czasie jak go prowadze nie wiem co moze byc tego przyczyna.
z góry dziekuje
- Hosko
- Świeżak
w suzuki jajkach jest tulejka którą z dwóch stron przy przednim kole pasuje i można po niewłaściwej stronie ja założyć wtedy cos obciera o tarcze delikatnie i szura rf ma chyba te same kola i zaciski
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Ścigacz.pl
wchodzi kurde musiał byś schemat jajka zobaczyć, ja tak założyłem nie na ta stronę jedna tulejkę, wszystko pasowało tylko coś tarło delikatnie o tarcze już nie pamiętam co chyba zacisk muskal dalo sie jezdzic wszystko bylo git ale cos tarlo. zreszta kumpel w swym jajku tez założył odwrotnie
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Ścigacz.pl
No własnie o to chodzi że po założeniu odwrotnie coś piszczy. Założyć fizycznie się da ale wtedy w zależności od motocykla albo moto wcale nie bedzie jechać albo bedzie ale wyda przy tym piszczący dzwięk ze względu na to że tarcze nie leżą w zaciskach tak jak powinny.
- Jasiu123
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa