HONDA CBR 125R CZY KTOŚ WIE W KOŃCU CZY MA BLOKADY? JAKIE?
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
mar111cin napisał(a):bmroczyk napisał(a):Cbr'ka wujka dziadka z opola ktory ma znajomego w koszalinie jedzie 160 km/h . Jest 100% seryjna , poza wydechem tzn zostala nawiercona jedna dziurka ... 160km/h !
znam kuzyna stryjka wujka dziadka tego jegomościa i to już nie aktualne, teraz jedzie 200km/h bo wreszcie odważył się wbić ostatni bieg![]()
ps. coniektórzy będą musieli poszukać na google znaczenie słowa ironia
Hahaha a oni to chyba naprawde biora xD
-
zarkanis96 - Świeżak
Ludzie ogarnijcie się... Chcecie motor co ma najlepiej 50cm pojemności, pali naparstek paliwa, można nim jeździć od 5 roku życia, "leci czysta pińdziesiont", nie jest 100% bezawaryjny, zastępuje dziewczynę, dopłaca nam do jazdy i nie potrzebuje serwisów... Tjaaaa... Jak wam nie pasi 110km/h CBRką to kupujcie coś większego... Taka zasada...
Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
wy szacunku do cbr nie macie kto chce tuningowac niech tuninguje jego sprawa przynajmniej nie psuje sie tak jak aprilia rs 50 <miałem kiedys w sezonie robiłem około 2 remonty i nigdy w zyciu nie chce słyszec o 2T moj brat miał aprilie rs 125 i tez mu sie sypała a cbr przejezdziłem 3 sezson bez romontu> wiec cbr żadziła żadzi i bedzie żadzic . czasem ten tiuning cbr nie opłaci sie ale widok wyprzedzajacego cie skutera jest gorszy niz cena tego tuningu:):+_
- kamilmotobil
- Świeżak
jak lales slaby olej do mieszanki to sie nie dziw
cbr 125 poprostu zastąpiła nsr 50, mbx 50
PS nie uwarzasz sie za archeologa przypadkiem?
cbr 125 poprostu zastąpiła nsr 50, mbx 50
PS nie uwarzasz sie za archeologa przypadkiem?
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
- swirus2007
- Stały bywalec
<<nie>> do aprili lałem olej mobil 1 kosztował mnie 56zł 1L <niektorzy mowia ze castrol najlepszy ale na kastrolu jak przejechałem miesiac to było super <na kastrolu spalnie dochodziło mi do 11L na 100km< a na mobilu przejezdziłem sezon
- kamilmotobil
- Świeżak
wow
olej to olej
do spalania raczej nie ma nic
ja tez na mobilu jezdze i nawet smusialem smignac 5km bez oleju i nic sie nie działo
Widocznie kijowe tłoki do rs kupowales
olej to olej
do spalania raczej nie ma nic
ja tez na mobilu jezdze i nawet smusialem smignac 5km bez oleju i nic sie nie działo
Widocznie kijowe tłoki do rs kupowales
13k.pl/-/sugestia.php
- swirus2007
- Stały bywalec
oj i tu bys sie zdziwił na castrolu on miał gorsze smarowanie i mogł przesto dostawac tzn przedmuchów tracił kompresje był słabszy i wiecej pali miał gorsze smarowanie wieksze obciazenie silnika
- kamilmotobil
- Świeżak
to powie mi ktos dokladnie gdzie sa blokady w hondzie cbr 125 wiem ze sa na gazniku i na kolektorze wydechowym -moze ktos wie jak je sciagnac prosze o dokladny opis
- kamilmotobil
- Świeżak
Siemanko
Mam CBR z 2007 na wtrysku, sprowadzana z Niemiec.
Na VINie widnieje litera B. Z tego co sie dowiedzialem to bedzie blokada gdzies przy gazniku (czyli tu w okolicach wtrysku?) i na wydechu.
Honda rozpedza sie do 80km/h.
I teraz czy zmiana wydechu pozbedzie sie blokady czy jest ona gdzies glebiej w kolektorze?
I gdzie na wersji wtryskowej bedzie blokada "gaznikowa" ?
No i mi sie wydaje ze modul tez jest zablokowany z uwagi na import z Niemiec.
Na chwile obecna do motoru dostepu nie mam.
Z gory dzieki za pomoc.

Mam CBR z 2007 na wtrysku, sprowadzana z Niemiec.
Na VINie widnieje litera B. Z tego co sie dowiedzialem to bedzie blokada gdzies przy gazniku (czyli tu w okolicach wtrysku?) i na wydechu.
Honda rozpedza sie do 80km/h.
I teraz czy zmiana wydechu pozbedzie sie blokady czy jest ona gdzies glebiej w kolektorze?
I gdzie na wersji wtryskowej bedzie blokada "gaznikowa" ?
No i mi sie wydaje ze modul tez jest zablokowany z uwagi na import z Niemiec.
Na chwile obecna do motoru dostepu nie mam.
Z gory dzieki za pomoc.
"Nie jeździj szybciej niż potrafisz myśleć".
-
Meegas - Świeżak
Re: HONDA CBR 125R CZY KTOŚ WIE W KOŃCU CZY MA BLOKADY? JAKI
Mam hondę 125 jc50 blokowana na module to mój moduł
(otwórz link)
kupiłem moduł drugi i motor nie odpala
(otwórz link)
Czy może mi ktoś powiedzieć o co chodzi może zły moduł czy co G2 to niby zablokowany a ED odblokowany wyczytałem gdzieś na FB CBR i teraz już nie wiem sam o co chodzi

kupiłem moduł drugi i motor nie odpala

Czy może mi ktoś powiedzieć o co chodzi może zły moduł czy co G2 to niby zablokowany a ED odblokowany wyczytałem gdzieś na FB CBR i teraz już nie wiem sam o co chodzi
- MadejCBR
- Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości