Kary za brak prawa jazdy za granica..
• Strona 1 z 1
Kary za brak prawa jazdy za granica..
Witam , posiadam Bandita 650 2009r , zamierzam wyskoczyc z kumplami w Alpy na nasptepny rok..ale nie mam prawa jazdy , bedzie nas jechac 9..jaka jest kara za brak prawa jazdy po za granciami panstwa ? czy wogole za granica zatrzymuja motocykle w grupie ? jak to jest ? doswiadczenie mam spore przelatene w tym sezoniku 16 tysi , w w poprzednim 12 tysi na GPZ 900 , i kilka przejazdzek ZZR 1400..wiec jak to jest z prawem jazdy za granica ? jest sie czego bac ?:D
Suzuki Bandit 650 2009.
-
BandiT. - Świeżak
wiem ze OT , ale BandiT dorośnij ! Stać Cię na moto, na jazde na nie stać się zdanie prawa jazdy i spokój ? Daj sobie punkt honoru na nowy rok ...
- stareRadio
- Świeżak
stareRadio napisał(a):wiem ze OT , ale BandiT dorośnij ! Stać Cię na moto, na jazde na nie stać się zdanie prawa jazdy i spokój ? Daj sobie punkt honoru na nowy rok ...
Może facet czasu nie ma... Ale za cenę odsiadki w Zuchthausie to jednak radziłbym zrobić prawo jazdy. No i te cyferki... 5000 jurków to nie mało
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
ASR1927 napisał(a):stareRadio napisał(a):wiem ze OT , ale BandiT dorośnij ! Stać Cię na moto, na jazde na nie stać się zdanie prawa jazdy i spokój ? Daj sobie punkt honoru na nowy rok ...
Może facet czasu nie ma... Ale za cenę odsiadki w Zuchthausie to jednak radziłbym zrobić prawo jazdy. No i te cyferki... 5000 jurków to nie mało
A ma czas, aby tyle przelatać? No nie wiem, ja nie wsiadałem za kółko nie mając prawka, mimo, że mógłbym, kwestia posiadania zasad i kręgosłupa moralnego.
- drug0n
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości