ninja zx9r czy yamaha r1??który używany wybrac???pomocy
• Strona 1 z 1
ninja zx9r czy yamaha r1??który używany wybrac???pomocy
siema.w styczniu lub lutym chce kupic motor??będzie to mój pierwszy motor więc szukam porad osób które jeździły nimi.mam zamiar wydac na niego około 9 tyś.interesuje mnie poj 900 lub większa(proszę nie pisac że mam kupic słabszy takiej porady nie szukam) mam znajomego który jeździł kawą i mówił że jest szybsza od r1??bo o to mi głownie chodzi a następnie o ich utrzymanie i awaryjnośc.jestem zainteresowany kawasaki ninja zx9r lub yamaha r1 rocznik ok 1998-2000(blokuje mnie tu kwota na wydanie).proszę o pomoc osoby które jeżdżą gdyż dla mnie te 9000 zł to duża kwota i nie chce jej utopic w chu**wy motorek.
ps inne jeśli ktoś ma inną propozycj co do marek i modeli a nie pojemności to proszę o info.
ps inne jeśli ktoś ma inną propozycj co do marek i modeli a nie pojemności to proszę o info.
- vvolf
- Świeżak
Zmien forum , tu Ci nikt nie poleci sporta 150 konnego na pierwsze moto , sportowa 600 Cie zmiecie a co dopiero R1 czy ZX9 , zycie Ci nie mile ?:D takie posty powinno sie od razu usuwac. Szukaj jakies 500 lub 600 max do 100 km.
Zabijesz sie na R1 , ZX9 , to nie jest samochod , chyba nwet nigdy nie siedziales na motocyklu sportowym , co dopiero mowic o jezdzie , nawet nie mozesz sobie wyobrazic jak przyspisza sportowa 600 a co dopiero R1..Za duzo sie naogladales filmikow na YT , zmadrzej i wróc.
Zabijesz sie na R1 , ZX9 , to nie jest samochod , chyba nwet nigdy nie siedziales na motocyklu sportowym , co dopiero mowic o jezdzie , nawet nie mozesz sobie wyobrazic jak przyspisza sportowa 600 a co dopiero R1..Za duzo sie naogladales filmikow na YT , zmadrzej i wróc.

Kawasaki ZX-14R '12.
-
MANIAK. - Świeżak
R1 znudzi ci się po tygodniu, poniżej Hayabusy turbo nie schodź, nie ma sensu jeździć jakąś litrową pierdziawą.
SV 650
-
theriddlen - Świeżak
Też mi się tak wydaje. No może ew. ZZR1400, ale co to będzie dla Ciebie.
http://www.youtube.com/user/PawlakMX | Zapraszam!
-
Ciastuś <3 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości