[Aktualności] Nowe prawo jazdy: okres próbny tylko...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Nowe prawo jazdy: okres próbny tylko...
Dyskusja na temat: Nowe prawo jazdy: okres próbny tylko dla kategorii B
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Nowe prawo jazdy: okres próbny tylko dla kategorii B
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Nowe prawo jazdy: okres próbny tylko dla kategorii B
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
dobrze ze mnie to nie dotyczy juz bo bym musiał zapierpadlać wszedzie z "zielonym listiem" i obklejać wszystkie auta którymi jezdziłem tak? <br><hr>JASKAWa
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam. Kurs na kat. A mam skończony, teorie będę zdawał 13 grudnia a praktykę na wiosnę. Wie ktoś może, czy zmieni mi się kategoria na A2? Mam 18 lat.<br><hr>patryk
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
na początku stycznia.<br><hr>KaaiKomentatorzy napisał(a):Witam. Kurs na kat. A mam skończony, teorie będę zdawał 13 grudnia a praktykę na wiosnę. Wie ktoś może, czy zmieni mi się kategoria na A2? Mam 18 lat.<br><hr>patryk<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no ja również mam ten problem... może ktoś dokładniej rozwinąć wątek kolegi wyżej?<br><hr>mat007Komentatorzy napisał(a):Witam. Kurs na kat. A mam skończony, teorie będę zdawał 13 grudnia a praktykę na wiosnę. Wie ktoś może, czy zmieni mi się kategoria na A2? Mam 18 lat.<br><hr>patryk<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
właśnie Czy jeśli ci co zdadzą przez 2 lata jeśli będą jeździć autami rodziców nawet na nie będa zmuszeni naklejać te listki? Jesli moi rodzice posiadaliby 2 samochody, a ja otrzymał bym od nich z urzędu jednego liścia to gdzie mam go nakleić, czy dokupować na wszystkie auta ? Będą za nie naklejanie kary finansowe przy ewentualnej kontroli drogowej ?? Tylke dobrego, że zdałem prawko 4 lata temu <br><hr>MarcoKomentatorzy napisał(a):dobrze ze mnie to nie dotyczy juz bo bym musiał zapierpadlać wszedzie z "zielonym listiem" i obklejać wszystkie auta którymi jezdziłem tak? <br><hr>JASKAWa<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam mam identyczną sytuacje. Zdałem teorię i na wiosnę mam praktykę. Dowiedziałem się co i jak, i jeśli masz zdaną teorię to praktykę zdasz na startych zasadach, tzn. zrobisz A jeśli masz 18 lat. Nie dostałem dokładnych inf. co do zadań na placu manewrowym, ale myślę że też zrobimy na starych. LWG ! <br><hr>Patryk ZX6rKomentatorzy napisał(a):Witam. Kurs na kat. A mam skończony, teorie będę zdawał 13 grudnia a praktykę na wiosnę. Wie ktoś może, czy zmieni mi się kategoria na A2? Mam 18 lat.<br><hr>patryk<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ciekawe czy jest to zgodne z konstytucją, że kierowcy samochodów mają takie ograniczenie, natomiast motocykli nie. W końcu są to pojazdy samochodowe podlegające takim samym przepisom drogowym.
w efekcie jedna grupa ma większe przywileje niż druga.<br><hr>ibanezz
w efekcie jedna grupa ma większe przywileje niż druga.<br><hr>ibanezz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
to ktos Cie w blad wprowadzil, obowiazuja Cie przepisy z dnia egzaminu a wiec jesli po 19.01 to zdajesz na nowych zasadach i dostajesz A2<br><hr>leffKomentatorzy napisał(a):Witam. Kurs na kat. A mam skończony, teorie będę zdawał 13 grudnia a praktykę na wiosnę. Wie ktoś może, czy zmieni mi się kategoria na A2? Mam 18 lat.<br><hr>patryk<br>Komentatorzy napisał(a):Witam mam identyczną sytuacje. Zdałem teorię i na wiosnę mam praktykę. Dowiedziałem się co i jak, i jeśli masz zdaną teorię to praktykę zdasz na startych zasadach, tzn. zrobisz A jeśli masz 18 lat. Nie dostałem dokładnych inf. co do zadań na placu manewrowym, ale myślę że też zrobimy na starych. LWG ! <br><hr>Patryk ZX6r<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
przeczytaj jeszcze raz artykuł....<br><hr>cbKomentatorzy napisał(a):Czyli do 2016r. z prawkiem na kat.B nic się nie zmienia tak ? <br><hr>CreativeV10<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Takie zagmatwane te przepisy, że nie wiadomo, gdzie tego liścia se przykleić. Może kierowca powinien mieć go na czole? A może powinien po prostu dostać "z liścia" od rodziców? Niektórzy już dzisiaj przyklejają sobie liście na tablice rejestracyjne... innych na liściach ponosi.... kurden balans o co tu chodzi?<br><hr>liściastyKomentatorzy napisał(a):dobrze ze mnie to nie dotyczy juz bo bym musiał zapierpadlać wszedzie z "zielonym listiem" i obklejać wszystkie auta którymi jezdziłem tak? <br><hr>JASKAWa<br>Komentatorzy napisał(a):właśnie Czy jeśli ci co zdadzą przez 2 lata jeśli będą jeździć autami rodziców nawet na nie będa zmuszeni naklejać te listki? Jesli moi rodzice posiadaliby 2 samochody, a ja otrzymał bym od nich z urzędu jednego liścia to gdzie mam go nakleić, czy dokupować na wszystkie auta ? Będą za nie naklejanie kary finansowe przy ewentualnej kontroli drogowej ?? Tylke dobrego, że zdałem prawko 4 lata temu <br><hr>Marco<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Haha , już wiem wszystko. Z nocki wróciłem i czytałem to ledwo żywy więc nic nie zrozumiałem ^^<br><hr>CreativeV10Komentatorzy napisał(a):Czyli do 2016r. z prawkiem na kat.B nic się nie zmienia tak ? <br><hr>CreativeV10<br>Komentatorzy napisał(a):przeczytaj jeszcze raz artykuł....<br><hr>cb<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ogólnie jest burdel do potęgi WORD-y prowadzą korespondecje z Ministerstwem bo nie wiedzą co i jak mają robić, bo rzporządzenie ma więcej dziur niż ser szwajcarski, Szkoły Nauki Jazdy też nic nie wiedzą i bomabrdują WORD-y -> <a href="http://www.ksdword.pl" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.ksdword.pl</a>/<br><hr>ala
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
czyli ze wchodza nowe przepisy co do zdawania w B czy nie?<br><hr>dKomentatorzy napisał(a):Czyli do 2016r. z prawkiem na kat.B nic się nie zmienia tak ? <br><hr>CreativeV10<br>Komentatorzy napisał(a):przeczytaj jeszcze raz artykuł....<br><hr>cb<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
młodzi rwią się za kąłko_ale sa zbyt pewni i małolaci_17_18 lat to zbyt młody wiek na kierowce_powinno sie robic od co najmniej 25 roku mezczyzni a kobiety od 21 toku zycia_sa wiecej opanowanie_mezczyzna to swir za kółkiem i mysli ze rozumy pozjadał_a sam kurs powinienen krocie kosztowac_czas nauki_najmniej 6 miesiecy_takie moje zdanie_moze tyle by nie robilo tych praw jazdy_i tak jak pokazano w 2012 roku_komputerowo na filmie_zdawac_duzo by kierowcow nie bylo_bo tak naprawde ucza sie na pamiec_nie maja pojecia_do czego słuzy auto_mysla ze do zuzlu_i pokazówki_no i trzeba o tym pomyslec_poprostu_nie dla psa kiełbasa_pozdrawiam<br><hr>kierowca zawKomentatorzy napisał(a):dobrze ze mnie to nie dotyczy juz bo bym musiał zapierpadlać wszedzie z "zielonym listiem" i obklejać wszystkie auta którymi jezdziłem tak? <br><hr>JASKAWa<br>Komentatorzy napisał(a):właśnie Czy jeśli ci co zdadzą przez 2 lata jeśli będą jeździć autami rodziców nawet na nie będa zmuszeni naklejać te listki? Jesli moi rodzice posiadaliby 2 samochody, a ja otrzymał bym od nich z urzędu jednego liścia to gdzie mam go nakleić, czy dokupować na wszystkie auta ? Będą za nie naklejanie kary finansowe przy ewentualnej kontroli drogowej ?? Tylke dobrego, że zdałem prawko 4 lata temu <br><hr>Marco<br>Komentatorzy napisał(a):Takie zagmatwane te przepisy, że nie wiadomo, gdzie tego liścia se przykleić. Może kierowca powinien mieć go na czole? A może powinien po prostu dostać "z liścia" od rodziców? Niektórzy już dzisiaj przyklejają sobie liście na tablice rejestracyjne... innych na liściach ponosi.... kurden balans o co tu chodzi?<br><hr>liściasty<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ty kierowca zawodowy...chyba coś ci sie w tej główce pomieszało. Już od 2 lat nie mogłem sie doczekać kiedy skończę te 18 lat i zacznę zdawać na prawko B. Ty jesteś cwaniak bo pewnie masz już 30 lat i prawko od 12 lat i teraz masz wszystko w d***. Ciekawe jak byś sie zachował gdybyś to ty miał 18 lat i na gwałt było by ci potrzebne prawko. I jeszcze to nie prawda ze młodzi kierowcy budzą postrach na drogach bo powiem ci ze nie jeden 18-latek lepiej jeździ od babek które maja prawko od dawien dawna. Pozdro<br><hr>Maku
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
czy te zmiany aby na pewno wejdą dopiero w 2016 roku? bo z innych źródeł informacji dowiaduję się że mają one wejść 19.01<br><hr>w.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
kobiety od 21????? baby to wogóle prawka miec nie powinny<br><hr>jordyKomentatorzy napisał(a):dobrze ze mnie to nie dotyczy juz bo bym musiał zapierpadlać wszedzie z "zielonym listiem" i obklejać wszystkie auta którymi jezdziłem tak? <br><hr>JASKAWa<br>Komentatorzy napisał(a):właśnie Czy jeśli ci co zdadzą przez 2 lata jeśli będą jeździć autami rodziców nawet na nie będa zmuszeni naklejać te listki? Jesli moi rodzice posiadaliby 2 samochody, a ja otrzymał bym od nich z urzędu jednego liścia to gdzie mam go nakleić, czy dokupować na wszystkie auta ? Będą za nie naklejanie kary finansowe przy ewentualnej kontroli drogowej ?? Tylke dobrego, że zdałem prawko 4 lata temu <br><hr>Marco<br>Komentatorzy napisał(a):Takie zagmatwane te przepisy, że nie wiadomo, gdzie tego liścia se przykleić. Może kierowca powinien mieć go na czole? A może powinien po prostu dostać "z liścia" od rodziców? Niektórzy już dzisiaj przyklejają sobie liście na tablice rejestracyjne... innych na liściach ponosi.... kurden balans o co tu chodzi?<br><hr>liściasty<br>Komentatorzy napisał(a):młodzi rwią się za kąłko_ale sa zbyt pewni i małolaci_17_18 lat to zbyt młody wiek na kierowce_powinno sie robic od co najmniej 25 roku mezczyzni a kobiety od 21 toku zycia_sa wiecej opanowanie_mezczyzna to swir za kółkiem i mysli ze rozumy pozjadał_a sam kurs powinienen krocie kosztowac_czas nauki_najmniej 6 miesiecy_takie moje zdanie_moze tyle by nie robilo tych praw jazdy_i tak jak pokazano w 2012 roku_komputerowo na filmie_zdawac_duzo by kierowcow nie bylo_bo tak naprawde ucza sie na pamiec_nie maja pojecia_do czego słuzy auto_mysla ze do zuzlu_i pokazówki_no i trzeba o tym pomyslec_poprostu_nie dla psa kiełbasa_pozdrawiam<br><hr>kierowca zaw<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości