KTM 125 Duke hit czy kit?
• Strona 1 z 1
KTM 125 Duke hit czy kit?
kupić KTM 125 Duke? czy mogli byś Cie polecić jakiś lepszy motocykl 125ccm coś w stylu tego duke. I czy mógł by mnie ktoś poprowadzić na jakieś forum dotyczące prawka kategorii A1 bo mam 14 i pół czy zdążę zrobić te A1 czy...?
- tom4207
- Świeżak
po 1 temat o prawku jest non stop wałkowany miedzy innymi w dziale prawko - wiec uzyj opcji szukaj bo jest masa wypowiedzi o tym
co do KTMa, duzo nie ma a w zasadzie KTM bije pod względem jezdnosci, wygody i wyglądu wszystkie inne marki. jako tako zadna marka nie pokusiła sie o cos podobneo. są oczywiscie jedynie motocykle wyglądające bardziej jak sportowe niz własnie nakedy/ funbiki.
masz juz spory artykuł o ktmie http://www.scigacz.pl/KTM,125,Duke,szko ... 15288.html wiecej dopowiadac moim zdaniem nie trzeba
co do KTMa, duzo nie ma a w zasadzie KTM bije pod względem jezdnosci, wygody i wyglądu wszystkie inne marki. jako tako zadna marka nie pokusiła sie o cos podobneo. są oczywiscie jedynie motocykle wyglądające bardziej jak sportowe niz własnie nakedy/ funbiki.
masz juz spory artykuł o ktmie http://www.scigacz.pl/KTM,125,Duke,szko ... 15288.html wiecej dopowiadac moim zdaniem nie trzeba
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Yyyy, ale z czym te chcesz zdążyć zią? A1 się nie zmienia. Trzy miechy przed 16stką mozesz sie zapisać.
A duke no cóż, mi sie osobiscie podoba. Jeździc nie jeździłem, wiec się nie wypowiem. Ponoć na miasto jest dobry. Gdyby mnie było stać na duke'a to bym sie nie zastanawiał tylko brał.
A duke no cóż, mi sie osobiscie podoba. Jeździc nie jeździłem, wiec się nie wypowiem. Ponoć na miasto jest dobry. Gdyby mnie było stać na duke'a to bym sie nie zastanawiał tylko brał.
-
Arturo925 - Stały bywalec
dodam że też nie jeździłem, ale dosiadałem go, jak na 125 ccm to pozycja jest mega wygodna i "dorosła" nie czuje że siedze na secie, a siedziałem np na CBR 125 to czułem sie jak na obudowanym rowerze. kolega smigał i mówił że prowadzi sie jak po sznurku, tam gdzie chcesz moto jedzie
hamulce zawieszenie wszystko wręcz perfekcyjne jak na sprzęt na codzien w tej pojemnosci

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Oj tak. Moto bardzo dobrze dopracowane. Nie wiem czy to coś da autorowi, jeśli tylko powtórzę opinię Heńka, ale może to ułatwi wiarygodność
. Jeździłem i byłem mega zadowolony. Wygląd <no comment
>, heble świetne, zawiecha niczego sobie.

http://www.youtube.com/user/PawlakMX | Zapraszam!
-
Ciastuś <3 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości