[Aktualności] Ural Yamal - motocykl z wiosłem
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Ural Yamal - motocykl z wiosłem
Dyskusja na temat: Ural Yamal - motocykl z wiosłem
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Ural Yamal - motocykl z wiosłem
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Ural Yamal - motocykl z wiosłem
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Nie tylko silnik jest wzorowany na BMW (przejętych chyba podczas wielkiej wojny ojczyźnie) cenę zdecydowanie przejęli od bawarczyków za swój produkt
choć z drugiej strony antyki zawsze trzymają cenę no to może nie do końca jest wzięta z kosmosu. Brat Pitt ma jednego to może liczą, że i tego kupi. Jednak o ile mi wiadomo to w kalifornia jeziora nie zamarzają
<br><hr>bezmotojeszcze

<br><hr>bezmotojeszcze
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Każdy lubi se przejmować technologie. Niemcy przejęli od Francuzów, Ruscy od Niemców.... Ukraińcy (KMZ Dniepr) od Ruskich...<br><hr>ChaoticBikerKomentatorzy napisał(a):Nie tylko silnik jest wzorowany na BMW (przejętych chyba podczas wielkiej wojny ojczyźnie) cenę zdecydowanie przejęli od bawarczyków za swój produktchoć z drugiej strony antyki zawsze trzymają cenę no to może nie do końca jest wzięta z kosmosu. Brat Pitt ma jednego to może liczą, że i tego kupi. Jednak o ile mi wiadomo to w kalifornia jeziora nie zamarzają
<br><hr>bezmotojeszcze<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
I jak każdy motocykl zza wschodniej granicy trzeba go rozebrać na czynniki pierwsze i od podstaw złożyć, to będzie śmigać, inaczej mocna podłoga kosza przyda się jako że kosz będzie wozić drugi motocykl w częściach.<br><hr>rider
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości