YAMAHA ROYAL VENTURE 1300
• Strona 1 z 1
YAMAHA ROYAL VENTURE 1300
Witam.Mam na oku YAMAHA ROYAL VENTURE 1300 z 92r.
dokładnie tą http://moto.allegro.pl/yamaha-royal-ven ... 95494.html
Cena wydaje mi się atrakcyjna ,ale mam kilka pytań ..
Ile mniej wiecej spala takie cudo oraz co e.w byście polecili z Chopper/Cruiser poj.pow 650 i najlepiej na wale kardana cena max ok 12-13 tyś.
dokładnie tą http://moto.allegro.pl/yamaha-royal-ven ... 95494.html
Cena wydaje mi się atrakcyjna ,ale mam kilka pytań ..
Ile mniej wiecej spala takie cudo oraz co e.w byście polecili z Chopper/Cruiser poj.pow 650 i najlepiej na wale kardana cena max ok 12-13 tyś.
-
krispuS - Świeżak
Co do shadowa 750 jest Okej gdyby był tylko wał kardana to jak najbardziej.
Co do tego przebiegu to nie ma nic dziwnego ';) przy tej pojemnosci wykreci jeszcze 2 razy tyle jedyna rzecz która mnie odpycha jest spalanie rzędu 8-9 litrów.
Co do tego przebiegu to nie ma nic dziwnego ';) przy tej pojemnosci wykreci jeszcze 2 razy tyle jedyna rzecz która mnie odpycha jest spalanie rzędu 8-9 litrów.
-
krispuS - Świeżak
Chłopy bo jadę to obejrzec w weekend
Jak myślicie przy tym przebiegu e.w dalsza sprzedaż była by ciężka ?
Jak dla mnie to przebieg jest w miare normalny jak na taki rocznik tym bardziej ,że średnio w sezonie lata się ok 8-12 tyś.
Na co zwrócic dogłębniejszą uwagę ?

Jak dla mnie to przebieg jest w miare normalny jak na taki rocznik tym bardziej ,że średnio w sezonie lata się ok 8-12 tyś.
Na co zwrócic dogłębniejszą uwagę ?
-
krispuS - Świeżak
Zależy. jak trafisz na młodocianych, którzy chcą kupić za pół ceny salonówkę z 5k przebiegu to będzie ciężko. jak będą tacy oglądać sprzęt to poweisz, że za 200zł skręcisz do 30tyś i będą zadowoleni
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości