Co na pierwszy motocykl?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Co na pierwszy motocykl?
Witam.
Zamieszczam moje zapytanie w nowym temacie ponieważ nie mogę wyświetlić postów z tematu ""co na pierwszy motocykl?" - odpowiedzi", wywala mi "Nie istnieją żadne posty dla tego tematu".
Jestem początkującym kierowcą (miałem już do czynienia z motorowerami), kilka miesięcy temu skończyłem 18l i w te wakacje planuję zarobić sobie na prawko kat.A. Chciałbym kupić sobie jakiś motocykl (do ok. 600ccm3), zastanawiam się nad Yamaha SZR 660, Kawasaki Er 5, Suzuki GS 500, Kawasaki GPZ 500 S oraz Yamaha XJ 600. Który mam wybrać i z jakiego rocznika (cena do 5500zł), może żaden z podanych
Zamieszczam moje zapytanie w nowym temacie ponieważ nie mogę wyświetlić postów z tematu ""co na pierwszy motocykl?" - odpowiedzi", wywala mi "Nie istnieją żadne posty dla tego tematu".
Jestem początkującym kierowcą (miałem już do czynienia z motorowerami), kilka miesięcy temu skończyłem 18l i w te wakacje planuję zarobić sobie na prawko kat.A. Chciałbym kupić sobie jakiś motocykl (do ok. 600ccm3), zastanawiam się nad Yamaha SZR 660, Kawasaki Er 5, Suzuki GS 500, Kawasaki GPZ 500 S oraz Yamaha XJ 600. Który mam wybrać i z jakiego rocznika (cena do 5500zł), może żaden z podanych

- dbmajster
- Świeżak
Ostro zaryzykowaeles wrzucajac tu taki temat.Licz sie z tym ze ludzie powiedza ci co o tobie mysla.
do tematu.(to co ja sadze)
za 5500zl(rozumiem ze to tylko na sam moto a masz jakas dodatkowa kase na ubranie rejestracje itd) musisz sie rozgladac za czyms tanszym
1) zzr600 napewno odpada za drogi i za mocny
2)er5 dla mnmie zbyt dziewczecy no i te hamulce (beben z tylu)
3)xj 600 dobre moto tanie i wytrzymale ale wyglada jak jawa350ts 21 wieku
4)gpz jesli ci sie podoba ja nie polecam
5)gs 500 za ta kase znajdziesz 95 i nie bedziesz zalowal
6)ale najbardziej bym polecal honda cb500 jak poszukasz to znajdziesz
P.S przepraszam wszystkich wascicieli tych motocykli ktrzy poczuli sie urazeni
do tematu.(to co ja sadze)
za 5500zl(rozumiem ze to tylko na sam moto a masz jakas dodatkowa kase na ubranie rejestracje itd) musisz sie rozgladac za czyms tanszym
1) zzr600 napewno odpada za drogi i za mocny
2)er5 dla mnmie zbyt dziewczecy no i te hamulce (beben z tylu)
3)xj 600 dobre moto tanie i wytrzymale ale wyglada jak jawa350ts 21 wieku
4)gpz jesli ci sie podoba ja nie polecam
5)gs 500 za ta kase znajdziesz 95 i nie bedziesz zalowal
6)ale najbardziej bym polecal honda cb500 jak poszukasz to znajdziesz
P.S przepraszam wszystkich wascicieli tych motocykli ktrzy poczuli sie urazeni

Już niedługo... to już przeszłość
GS500f K4(2006)
GS500f K4(2006)

-
kaka84 - Świeżak
kaka84 twoje argumenty co do er5 sa smieszne. To ze zbyt dziewczecy to twoje spostrzezenie, ale zalozycielowi tematu moze sie podobac, a ten beben z tylu tak Cie razi? I tak 90 % hamowania odbywa sie przednim kolem.
majster ja na Twoim miejscu wziolbym jednak xj600, szczegolnie wersje bez owiewki, ten moto posluzy Ci kupe czasu, a sprzet jest nie do zajechania. Silniczek ladnie gra a przy tym jak na pierwsze moto mocy na w sam raz.
majster ja na Twoim miejscu wziolbym jednak xj600, szczegolnie wersje bez owiewki, ten moto posluzy Ci kupe czasu, a sprzet jest nie do zajechania. Silniczek ladnie gra a przy tym jak na pierwsze moto mocy na w sam raz.
Na kolana chamy !
-
Leitho - VIP Åšcigacz.pl
Dzięki za porady. Naj sam pierw ( <- tak mówi mój dziadek) nie chcę brać niczego większego niż 500, max 600.
PS. Dałem nowy temat bo, tak jak napisałem w pierwszym, z "co na pierwszy motocykl?" - odpowiedzi" jest problem, bo ostatnie strony nie chcą się wyświetlić.
PS. Dałem nowy temat bo, tak jak napisałem w pierwszym, z "co na pierwszy motocykl?" - odpowiedzi" jest problem, bo ostatnie strony nie chcą się wyświetlić.
- dbmajster
- Świeżak
siema
ja w wieku 14 lat kupiłem a raczej ojciec mi kupił JAWE 350 i ja na te czau to mi sie bardzo fajnie tym jeździło
jak masz już jakieś 19-20 lat i masz prawko to polecam suzuki GS 500 albo hondę CB 500. Mimo że Honda jest droższa to bym ją wybrał bo ma kilka koni więcej i jest chłodzona cieczą a nie jak GS powietrzem.
ja w wieku 14 lat kupiłem a raczej ojciec mi kupił JAWE 350 i ja na te czau to mi sie bardzo fajnie tym jeździło

R.A.M.O.N.E.S - We`re a Happy Family | www.ulicznik.net - najlepsze internetowe radio z muzykÄ… punk`owÄ… !!!
-
Majkel_007 - Świeżak
pomyslalem, ze ulatwie wam zycie i troche poszperalem
i oto ostatnia strona z tematu "co na pierwsze moto..." do ktorej dalej mozecie dopisywac, itp
about628-1110.html
troche uciazliwe jest dopisywanie tam postow...ale jakby sie ktos uparl

about628-1110.html
troche uciazliwe jest dopisywanie tam postow...ale jakby sie ktos uparl
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
dbmajster napisał(a):) nie chcę brać niczego większego niż 500, max 600.
.
Nie patrz na pojemnosc patrz na moc ! Szejsetki moga miec ponad 100 kucy a to za duze ryzyko podczas nauki.
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
ok ludziska skonczmy raz na zawsze ten temat do wszystkich poczatkujacych kierowcow.Kupujcie co chcecie czy kawe er czy suzuki gs 500 czy cb 500 czyxj 600 to bez roznicy najwazniejsze jest to w jakim stanie jest takie moto a nie kto je produkuje.Jestem pewien ze jesli wsiadziecie na ktorykolwiek z nich to i tak bedziecie zadowoleni.Co sie wam podoba to kupcie tu naprawde nie ma lidera kazdy ma wady i zalety.I nie pytajcie juz o to.
Już niedługo... to już przeszłość
GS500f K4(2006)
GS500f K4(2006)

-
kaka84 - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości