piaskarka latem
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
DonDiego napisał(a):he he dobre dobre, debilizm się szerzy
Ooooo ! Poważny dżentelmen z niepoważnym hobby

Dobrze jest mieć zawsze przy sobie butelkę wódki na wypadek ukąszenia przez węża.W sumie to tak dla pewności można przy sobie nosić i węża ...
-
Gepard - Świeżak
Nie chcialo mi sie tworzyc nowego tematu,wiec tutaj napisze.
Pojechalem pogonic troche po okolicy,przes Strzelcami Opolskimi(taka obwodnica w miare pusta i szeroka) jedzie z przeciwka Straż Pozarna,wszystko ładnie pięknie,tyle ze panowie chyba byli po %%%,właczyli armatke i zrobili mi surprise.
Ręce opadaja,naszczescie nie jechalem jakos super szybko i na mokrej kurtce i kasku sie skonczyło...
Pojechalem pogonic troche po okolicy,przes Strzelcami Opolskimi(taka obwodnica w miare pusta i szeroka) jedzie z przeciwka Straż Pozarna,wszystko ładnie pięknie,tyle ze panowie chyba byli po %%%,właczyli armatke i zrobili mi surprise.
Ręce opadaja,naszczescie nie jechalem jakos super szybko i na mokrej kurtce i kasku sie skonczyło...

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
aha to widze ze u was tez tak sobie posypuja drogi.... ja to naszczescie zauwazylem jadac rowerem, i postaralem sie powiedzec kumplom majacym moto eby uwazali bo to akurat na zakrecie bylo i nie widac tego za mocno :/ ale piasek jest..... No Comments
"jeśli wolność to narkotyk to jestem ćpunem"
-
kami07 - Świeżak
Śmieszne chłopaki z tych strażaków. Ręce opadają. Przecież mogli z robić krzywde. Armatka to nie kałuża spod koła tira. Szkoda ze nie zadzwoniles na psy i podales ich ze stwarzają zagrożenie na drodze.
-
hefron - VIP Åšcigacz.pl
Nie wiem czy tak kolorowo jest z tym ubezpieczeniem. Chyba tyko w UK. U nas od razu doszukują się żydowsko-masońskiego spisku. Postawią ograniczenie do 30km/h. I krótka gadka. Jakby pan jechał zgodnie z przepisami to nic by nie uszkodził.
Ostatnio się wpieprzyłem na taki krawężnik. Sfrezowany asfalt i krawężnik gdzies z 15cm. Zero oznakowania, ograniczenie do 40 ale jak bym tam wleciał 40 to pozamiatane. I pewnie pół roku użerania się z debilami.
Hm ale nowa owiewka by się przydała
Co do tematu to pokazuje debilizm drogowców. Ktoś powinien wytoczyć im sprawę. Ręce opadają
Ostatnio się wpieprzyłem na taki krawężnik. Sfrezowany asfalt i krawężnik gdzies z 15cm. Zero oznakowania, ograniczenie do 40 ale jak bym tam wleciał 40 to pozamiatane. I pewnie pół roku użerania się z debilami.
Hm ale nowa owiewka by się przydała

Co do tematu to pokazuje debilizm drogowców. Ktoś powinien wytoczyć im sprawę. Ręce opadają
Półśrodki prowadzą do ćwierćrezultatów.
Suzi GS500F
Suzi GS500F
-
Inku - Bywalec
Tak w sumie odświeże temat ale nie mam tak naprawde nic ciekawego do powiedzenia... jedynie
27 lipca... widze pracujacą piaskarke na drodze... po czym dostaje strzał z piasku prosto w kask... piaskarka krecila sie po drodze i zasypała grubą warstwą piasku odcinek około kilometra... zenada Panowie:/
27 lipca... widze pracujacą piaskarke na drodze... po czym dostaje strzał z piasku prosto w kask... piaskarka krecila sie po drodze i zasypała grubą warstwą piasku odcinek około kilometra... zenada Panowie:/
lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Åšcigacz.pl
oj marcin ty to masz problemy, nie wiem gdzie ty mieszkasz gdzie te cale jordanowo ale u mnie sie na drogi piasku nie sypie
-
OUTLAW. - Świeżak
Motoman, piaskowala swiezy asfalt badz latane smola dziury zeby nie kleilo sie do kol
Gdzie taki pomysl mieli, obok nas czy w city ?

Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
mar111cin napisał(a):Przecież ja tego piasku też nie sypałem
A nigdy Ci jeszcze koło nie uciekło na piasku w zakręcie ?
oj uciekło dlatego nauczyłem sie zzeby nie zapier.. jak nie znam winkli

-
OUTLAW. - Świeżak
uwierz mi że normalnie całkiem ładnie można było przelecieć te zakręty, ale po tej piaskarce to najlepiej by było motocykl przeprowadzić na piechote.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
simonw napisał(a):Motoman, piaskowala swiezy asfalt badz latane smola dziury zeby nie kleilo sie do kol
jak sie jedzie przez pilczyce... od górniczej aż do królewieckiej... w strone maślic droga
lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Åšcigacz.pl
Jasne
Juz myslalem ze w City taki numer odstawili, ale tam u nas na prowincji tak bywa panie kolego

Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości