poczÄ…tkujÄ…ca :)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
poczÄ…tkujÄ…ca :)
witajcie... zakochałam się w motocyklach! szukam, szukam i nie bardzo wiem za co się zabrać. Nie wiem jaki kask jest lepszy... z tego co czytałam szczękowe nie bardzo... więc jakie? jaki motocykl dla kobiety, która by chciała ale się boi? pomożecie?
-
koronka90 - Świeżak
To może coś ze 125 ccm na początek ? Sprawdź sobie takie modele: Aprilla rs 125, Yamaha 125 yzf, Honda cbr 125 Wszystkie piękne, sportowe palą niewiele, i napewno dadzą Ci dużo radości, na koło Ci raczej nie poleci, są lekkie i dobrze się nimi manewruje.
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
SkoQ o takim myślałam na początek ... piekne! wlasnie czegoś takiego szukam yamaha i Aprilia to moje typy!
maxiur... nie miałam i wgl to się troche motocykli boję ale za licze na to, że przełamie strach i spełnie marzenia !
maxiur... nie miałam i wgl to się troche motocykli boję ale za licze na to, że przełamie strach i spełnie marzenia !
-
koronka90 - Świeżak
Manetki to to gdzie trzymasz dłoń, są dwie, bo masz dwie ręce, mozna powiedzieć, że manetka to ta końcowa część kierownicy. Podgrzewane są po to żeby w chłodniejsze dni Ci dłonie nie zamarznęły ale to nie standart, raczej dodatek. a Kolega z tą r6 żartował, Honda cr maxiur z tego co wiem nie jest motocyklem sportowym więc tak trochę nie w temat.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
wrider.. nie chce skutera! motocykl! tylko to mnie interesuje.
SkoQ dzieki ;* ale przydaje siÄ™?
maxiur.. uwierz mi, że gdybym miała jakiekolwiek pojęcie czym się różnią dokładniej sprecyzowałabym swoje potrzeby na chwilę obecną oglądam co jest fajne a co mniej mi sie podoba ;P
SkoQ dzieki ;* ale przydaje siÄ™?
maxiur.. uwierz mi, że gdybym miała jakiekolwiek pojęcie czym się różnią dokładniej sprecyzowałabym swoje potrzeby na chwilę obecną oglądam co jest fajne a co mniej mi sie podoba ;P
-
koronka90 - Świeżak
Szczerze mówiąc na początku myślałem że to zbędny dodatek ale jak ktoś jest nienormalny jak ja i jeździ w listopadzie jak jest 6 stopni celcjusza to przydaje się Ale myślę że do tego masz jeszcze daleką drogę. Koronka nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
w sumie wiem, że sezon na motocykl już kiepski ale ... narazie próbuje się nauczyć jezdzić na motocyklu kuzyna... jak mi idzie pozostawiam bez komentarza
oglądałam kawasaki ale miał 90 kucyków... dla mnie abstrakcja
oglądałam kawasaki ale miał 90 kucyków... dla mnie abstrakcja
-
koronka90 - Świeżak
koronka90 napisał(a):moze zaczniemy od kasku? nie wiem jaki kupić... zaczynamy od "zera" ale jak już się przełamałam, żeby się zająć marzeniami to porządnie
więc: jaki kask najlepszy? szczękowy? bezszczękowy? integralny? jak dobrać rozmiar?
kask integralny najlepszy!!!Chyba, że chcesz stracić brodę to bierz szczękowy. Dobrac rozmiar to już ci pomoże pani/pan w sklepie.
everything was free and everything was fast
-
wrider - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości