Suzuki GS 500 Zapraszam !
• Strona 1 z 1
Suzuki GS 500 Zapraszam !
Witam,
Mam na sprzedaż Suzuki GS 500, informacje w linku poniżej:
http://tablica.pl/oferta/suzuki-gs-500- ... 1P5Ob.html
Zapraszam !
Mam na sprzedaż Suzuki GS 500, informacje w linku poniżej:
http://tablica.pl/oferta/suzuki-gs-500- ... 1P5Ob.html
Zapraszam !
- mtbikerrr
- Świeżak
Jest w pełnym oryginalne
Kłamstwo jak sku... Widać na pierwszy rzut oka, że to była wersja F! Czyli z owiewką, kogo Ty chcesz oszukać?
dołożona [...] oryginalna chłodnica oleju, dzięki czemu motocykl się nie przegrzewa.
Nic nie dokładałeś, wersje F miały ze względu na owiewkę inna chłodnicę niż wersje E (naked).
Tuningowy amortyzator centralny (Suzuki) z szerokÄ… regulacjÄ….
Czyli od czego? Znając życie oryginalny się skończył, a akurat taki był tanio do wyrwania na allegro.
Nawet nie dokupiłeś kierunków na tył, żeby były wszędzie takie same, opis zakłamany jak nie wiem. Takie oferty zawsze na wstępie odrzucam, nie lubię być robiony tak bezczelnie w ...
- drug0n
- Bywalec
W pełnym oryginale, miałem na myśli że wszystkie części to Suzuki, wydech nie zmieniany, przewody itd.
Co do owiewek, to tak, była to wersja F, co zresztą jest napisane i widać to na zdjęciach. Owiewki nawet posiadam, co prawda połamane przy wywrotce (parkingowa, +/- 10km/h)
Co do chłodnicy Oleju, poprzedni własciciel zapewniał mnie że została dołożona, żeby moto się nie przegrzewał.
Amortyzator się nie skończył, miałem okazje kupna takiego i montażu, nie był drogi i troszkę podwyższył motocykl i utwardził, co mi bardzo pasuje, a do tego fajnie wygląda.
drug0n, mam nadzieje że rozwiałem twoje wątpliwości co do mojej oferty. Nie chce nikogo oszukiwać, moto jakie jest każdy widzi, zapewniam że stan techniczny jest idealny.
Co do owiewek, to tak, była to wersja F, co zresztą jest napisane i widać to na zdjęciach. Owiewki nawet posiadam, co prawda połamane przy wywrotce (parkingowa, +/- 10km/h)
Co do chłodnicy Oleju, poprzedni własciciel zapewniał mnie że została dołożona, żeby moto się nie przegrzewał.
Amortyzator się nie skończył, miałem okazje kupna takiego i montażu, nie był drogi i troszkę podwyższył motocykl i utwardził, co mi bardzo pasuje, a do tego fajnie wygląda.
drug0n, mam nadzieje że rozwiałem twoje wątpliwości co do mojej oferty. Nie chce nikogo oszukiwać, moto jakie jest każdy widzi, zapewniam że stan techniczny jest idealny.
- mtbikerrr
- Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
To wydech nie zmieniany czy jak piszesz grubszy i o rasowanym dźwięku? Bo jedno się kłóci z drugim, jakoś nie pamiętam, aby były specjalne wersje gs z grubszymi rurami
I tutaj znowu nasuwa się wniosek- ktoś dał od innego moto, bo akurat taki był tańszy na allegro?
Wiesz, to że przewody są oryginalne to duży minus, taki gs potrzebuje stalowego oplotu imo, to nie jest jakiś duży koszt. Już nie mówiąc o tym, że fajnie jest je raz na jakiś czas wymienić.
To poprzedni właściciel zrobił Cie bezczelnie w ... a Ty nadal piszesz tę herezję. Niczego nie dokładał, w związku z montażem owiewek wersje F miały chłodnice oleju, basta. I jakoś nie sądzę, aby polepszała jakoś wersje bez owiewek, skoro inżynierowi nie wkładali jej do wersji E.
To co, kupujesz amortyzator, bo akurat był (ciekawe, że sam się znalazł), a nie robisz owiewek, zamiast tego wolisz kupić kompletny przód od wersji E
Zapewniasz, wszyscy zapewniają, a później człowiek lata szukając moto i płaci za benzynę, za mechanika, za to i tamto...

Wiesz, to że przewody są oryginalne to duży minus, taki gs potrzebuje stalowego oplotu imo, to nie jest jakiś duży koszt. Już nie mówiąc o tym, że fajnie jest je raz na jakiś czas wymienić.
To poprzedni właściciel zrobił Cie bezczelnie w ... a Ty nadal piszesz tę herezję. Niczego nie dokładał, w związku z montażem owiewek wersje F miały chłodnice oleju, basta. I jakoś nie sądzę, aby polepszała jakoś wersje bez owiewek, skoro inżynierowi nie wkładali jej do wersji E.
To co, kupujesz amortyzator, bo akurat był (ciekawe, że sam się znalazł), a nie robisz owiewek, zamiast tego wolisz kupić kompletny przód od wersji E

Zapewniasz, wszyscy zapewniają, a później człowiek lata szukając moto i płaci za benzynę, za mechanika, za to i tamto...
- drug0n
- Bywalec
Vergon napisał(a):Wydech jest oryginał, wersja E nie miała innej chodnicy - nie miała żadnej.
To napisałem już, tylko nie tak jasno. Ciekawe jak to wpływa na motocykl w chłodne dni, przecież nie ma tam żadnego termostatu ani nic?
Ponadto skąd wiesz, że to oryginalny tłumik, mógł kupić po szlifie puszkę od czegoś innego, podobną do tej fabrycznej.
- drug0n
- Bywalec
Wersja F po któryms roku(chyba 2004) miała lepszy tłumik, jest oryginalny.
Co do amora zamiast owiewek, bardziej podobał mi sie naked, wiec do tego dążyłem ;>
Drug0n, jesli tak bardzo uwzasz ze to kiepski motor, zapraszam na ogledziny, mozesz ogladac do woli, ba, przejechać się pozwole, a nastepnie wyrażaj opinie, oki ?
I prosze o koniec spamu.
Co do amora zamiast owiewek, bardziej podobał mi sie naked, wiec do tego dążyłem ;>
Drug0n, jesli tak bardzo uwzasz ze to kiepski motor, zapraszam na ogledziny, mozesz ogladac do woli, ba, przejechać się pozwole, a nastepnie wyrażaj opinie, oki ?
I prosze o koniec spamu.
- mtbikerrr
- Świeżak
Czyli kupujesz (droższą) wersję F, aby przerobić ją na nakeda?
To są takie kłamstwa, niewinne zwane bajkami, dlaczego po prostu nie napiszesz: "moto miało przygodę, odwidziało (albo kasy nie styknęło na odbudowę) mi się więc to co zostało z plastików wywaliłem i zrobiłem nakeda" ? To tak jakby ktoś kupił cbr600f i zrobił z niej horneta, taka sama logika.

To są takie kłamstwa, niewinne zwane bajkami, dlaczego po prostu nie napiszesz: "moto miało przygodę, odwidziało (albo kasy nie styknęło na odbudowę) mi się więc to co zostało z plastików wywaliłem i zrobiłem nakeda" ? To tak jakby ktoś kupił cbr600f i zrobił z niej horneta, taka sama logika.
- drug0n
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle, skutery, quady - dodaj też ogłoszenie na gielda.scigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość