Zobacz wątek - Trudny wybór
NAS Analytics TAG

Trudny wybór

Tutaj tylko zadajemy pytania o ocenę oferty motocykla, którą sobie upatrzyłeś. Dotyczy motocykli o pojemności większej niż 125 ccm.
_________

Postprzez HenioElektryk » 22/11/2012, 17:36

No właśnie dlatego cbr f4i raczej sobie odpuszczę i zostanę przy czymś słabszym, dlatego w tym momencie jak już pisałem pomyślę o jajku, svce(jest jeszcze fazer ale on też ma prawie 100 koni). Jajko też ma niecałe 90 koni ale to chyba jest do ogarnięcia? SVka też wchodzi w grę tyle że jednak bardziej podoba mi się gsxf. A właśnie co sądzicie o gsx650f? Z tego co wyczytałem tutaj http://www.scigacz.pl/Suzuki,GSX650F,pl ... ,6127.html to jest bardzo podobny do bandita 650, no niby ma większą pojemność od 600 o te 50 cm3 ale z tego co wyczytałem to moc ma bardzo podobną do kawy er6f, tyle że jest to nadal R4 które mnie interesuje. Tak więc co o tym myślicie?
HenioElektryk
Świeżak

Postprzez wrider » 22/11/2012, 19:45

SkoQ napisał(a):Poczytaj posty i posłuchaj rad. Niktóre są mądre inne mniej. Ale nikt nie wybierze za Ciebie, ja się okazałem mądrzejszy przed kupnem, wybrałem klasę 500 i to golaska, gdyby to była zx6r która mi się podobała to napewno nie miała by teraz owiewek a sam byłbym napewno w gorszym stanie niż teraz. Na drodze przychodzi taki moment, że mimo wykształcenia, rodziny, świadomości o niebezpieczeństwie, odbija Ci palma i kręcisz na dwucyfrowe obroty, a im łatwiej się to robi tym bardziej kusi.

Nie ma co uogólniać każdy jest inny. Ja na przykład przez pierwsze miesiące latałem po trasie którą bardzo dobrze znam. Ćwiczyłem hamowanie itd - dużo czytałem o technice jazdy. Odkręcić też odkręciłem dokładnie na drugi dzień, ale było to raczej stopniowo nie od razu do odciny. Kupiłem fazera bo wiedziałem od razu, że wskoczę na ściga(w sensie na drugie moto). Gdybym kupił gsa pewnie na drugi sezon byłby już ścig. Czy po gsie wskok na ściga jest mądry? Nie sądzę. A po fzs wiem, że powinienem sobie dać radę. No i przez 2 sezonki mocy mi nie brakło i miałęm frajdę :rol:
everything was free and everything was fast
wrider
Świeżak

Postprzez HenioElektryk » 23/11/2012, 20:55

Ponowię pytanie co sądzicie o gsx650f? Jak pisałem w poprzednim poście z tego co wyczytałem tutaj http://www.scigacz.pl/Suzuki,GSX650F,pl ... ,6127.html jest to konstrukcja bardzo podobna do bandita który ma podobną moc jak kawasaki er6f tyle że jest to R4 które mnie interesuje
HenioElektryk
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Oceny ofert sprzedaży.

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości

na górê