kask szczękowy co polecacie??
• Strona 1 z 1
kask szczękowy co polecacie??
Witam jaki kask szczękowy byście mi polecali w kwocie do 400 zł?? Dodam iż nosze okulary i miło by było gdyby kask nie kolidował z nimi. I blenda przeciwslonecza była by mile widziana.
- dominik3006
- Świeżak
No w tej sprawie masz trochę ciężko, gdyż do takiego kasku potrzebne są gogle. Gogle zazwyczaj "dotykają oczu", więc byłoby ci niezbyt miło :/. Jest jednak na to jeden sposób. Widziałem w sklepie motoryzacyjnym kask offroadowy z szybką i gdy go założyłem spokojnie było dużo miejsca na np. okulary. Był to LS2 bodajże. Nie przekracza on 300zł, więc będzie słabszej jakości niż byś chciał, ale zawsze coś. A tak z kasków polecam ci Nuvo Killer
Bardzo dobry w tej klasie kask.

http://www.youtube.com/user/PawlakMX | Zapraszam!
-
Ciastuś <3 - Świeżak
Ciastuś <3 napisał(a):No w tej sprawie masz trochę ciężko, gdyż do takiego kasku potrzebne są gogle. Gogle zazwyczaj "dotykają oczu",
Chyba mylisz szczękowca z kaskiem offroad?
Jaki rozmiar potrzebujesz?
Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
Bardzo ciężko będzie Ci znaleźć kask w takiej cenie, szczególnie wykonany z dobrego tworzywa. Najlepiej znajdź sobie jakąś przecenówkę w niemieckim louisie i zadzwoń do jakiegoś polskiego improtera louisa, to ci go ściągną w cenie przecenionej, np louis motocykle
Dzień dobry,
wszyscy umrzemy
wszyscy umrzemy

- Zwęglacz
- Świeżak
- dominik3006
- Świeżak

- dominik3006
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości