Stop SATANIZMOWI! Uszanujmy KATOLICKIE UCZUCIA RELIGIJNE
To ja w takim razie wtrącę się w inny sposób. Satanizm, a raczej jego postrzeganie przez przeciętnego zjadacza chleba, wykreował kościół katolicki i niejako to kościół katolicki jest przyczyną zjawiska z jakim często mamy do czynienia, czyli ludzi wykrzykujących "szatan", czy inne takie. Nie ma to najmniejszego związku z religią docelową. Cała ta polityka ma podłoże psychologiczne, i jak niektórzy z tu obecnie wypowiadających się na forum ludzi zainteresuje się tematem, poczyta i pomyśli to zrozumie.
Co jednak chciałem powiedzieć, nie wiem czy kilka z osób biorących udział w dyskusji, zdaje sobie sprawę, że pisząc to, co przed chwilą czytałem, łamią przynajmniej 2 punkty regulaminu tego forum?
Mam nadzieję, że temat zakończony.
A odnośnie podstaw tego tematu, czyli wiadomości do Alonzo, to powiem jeszcze tyle, że polityka naszego kochanego państwa nie dąrzy w najlepszym kierunku i wydaje mi się, że znacznie mniej destruktywne dla społeczeństwa byłoby pozbycie się wreszcie Rydzyka. Szkoda, że nasi politycy nie mają ni trochę wybraźni.
Pozdrawiam.
Co jednak chciałem powiedzieć, nie wiem czy kilka z osób biorących udział w dyskusji, zdaje sobie sprawę, że pisząc to, co przed chwilą czytałem, łamią przynajmniej 2 punkty regulaminu tego forum?
Mam nadzieję, że temat zakończony.
A odnośnie podstaw tego tematu, czyli wiadomości do Alonzo, to powiem jeszcze tyle, że polityka naszego kochanego państwa nie dąrzy w najlepszym kierunku i wydaje mi się, że znacznie mniej destruktywne dla społeczeństwa byłoby pozbycie się wreszcie Rydzyka. Szkoda, że nasi politycy nie mają ni trochę wybraźni.
Pozdrawiam.
Suzuki GSX1100F 1995
-
silver - VIP Ścigacz.pl
Krótko ma być ?
No to będzie.
RELIGIA jest dla słabych psychicznie debili,których tępy mózg nie może znieść faktu nieistnienia.Nie chodzi o to żeby sobie to wyobrazić,bo to niemożliwe,ale można się z tym pogodzić.
No ale ... jak ktoś lubi ******* pokłony i odczuwa wewnętrzną potrzebę oddawania komuś czci to proszę bardzo ...
No to będzie.
RELIGIA jest dla słabych psychicznie debili,których tępy mózg nie może znieść faktu nieistnienia.Nie chodzi o to żeby sobie to wyobrazić,bo to niemożliwe,ale można się z tym pogodzić.
No ale ... jak ktoś lubi ******* pokłony i odczuwa wewnętrzną potrzebę oddawania komuś czci to proszę bardzo ...
Dobrze jest mieć zawsze przy sobie butelkę wódki na wypadek ukąszenia przez węża.W sumie to tak dla pewności można przy sobie nosić i węża ...
-
Gepard - Świeżak
Gepard napisał(a):RELIGIA jest dla słabych psychicznie debili,..
krótko ma być? - sam jesteś debil !
1. Romet ogar 200 (1989r.)
2. Kawasaki gpz 500s (1994r.)
3. Honda cbr600 F4i sport (2001r.)
4. Suzuki GSX-650F - nówka sztuka na dotarciu
...FJR1300 - my dream (może jak się zestarzeję...)
Nie Jedź Szybciej Niż Twój Anioł Stróż Potrafi Latać

-
xatt - Świeżak
xatt napisał(a):Gepard napisał(a):RELIGIA jest dla słabych psychicznie debili,..
No ja na pewno.W końcu latam szlifierą.A Ty sobie lepiej to przeczytaj....
DEBILKU :*
http://wiadomosci.onet.pl/1418040,240,1 ... skart.html
Dobrze jest mieć zawsze przy sobie butelkę wódki na wypadek ukąszenia przez węża.W sumie to tak dla pewności można przy sobie nosić i węża ...
-
Gepard - Świeżak
xatt napisał(a):Gepard napisał(a):RELIGIA jest dla słabych psychicznie debili,..
osobiscie nie jestem "wierzacy"... nie chodze do kosciola... ale mam szacunek do tego miejsca, do ludzi ktorzy sa wierzacy.... a Ty Gepard jestes takim samym buraczanym chamem i prostakiem jak evil i tyle.... mocni w gebie na forum (nie wiem jak ty ale jak Olafa zobaczylem to sie prawie ze smiechu posikalem- facet jest mniejszy ode mnie a kozaczy jakby 6 dan w karate mial co najmniej)... z takimi odzywkami to pod budke z piwem a nie na publiczne forum... tyle sie pisze zeby ludzi nie obrazac a Ty wyjezdasz z takimi tekstami.. tak samo "moj ulubiony" staly (do niedawna i mam nadzieje ze tak zostanie) uzytkownik forum- szanowny pan Olaf Popanda.... teksty typu wal sie na cycki itp to nie jest poziom 30'to paro letniego czlowieka... rozumiem ze od czasu do czasu ale wy ta non stop...
przepraszam za tego posta wszystkich pozostalych uzytkownikow (a w szczegolnosci moderatorow) ale juz mam ich dosc po prostu...
-
kravec - Administrator
Gepard napisał(a):xatt napisał(a):Gepard napisał(a):RELIGIA jest dla słabych psychicznie debili,..
czubów na świecie nie brakuje i mądrość człowieka w tym się wyraża że umie mieć swoje własne wypracowane przemyśleniami i doświadczeniem zdanie a nie - jak chorągiewka na wietrze - obraca swój światopogląd tam skąd mocniej zawieje...Zachodnio - liberalno-antychrześcijańska ideologia, propagowana przez wielu pseudomyślicieli (również i tego o którym mowa w tym artykule) już od dawna jest znana...Wcześniej też - Marks, Engels, Lenin, Stalin etc....na wszelkie możliwe (wg nich i nie tylko nich) sposoby przekonywali świat że Boga nie ma...Tym się różni WIARA od WIEDZY. Gdyby Boga można było dotknąć Wiara byłaby niepotrzebna, bo byłoby wiadomo że jest, tak jak np stół czy parapet w który można popukać żeby przekonać się o ich istnieniu, niestety największe spustoszenie teorie i wypociny takich "agitatorów nowoczesnego bezbożnego myślenia" wywołują w umysłach ludzi o znikomej wierze, przepełnionych zaborczym hedonistyczno-konsumpcyjnym duchem tego świata.
a do Geparda - nie chcę Cię obrażać. Pomodlę się za Ciebie! (choć pewnie masz modlitwę w dupie...)

-
xatt - Świeżak
Popieram.Wal się na cycki
Evil Ci dobrze powiedział.
Ja przedstawiłem swoje zdanie i koniec i kropka.A jak się ktoś obraził to trudno.
Może niech idzie na kurs dla obrażalskich albo napiszę do Rydzyka żeby na mnie rzucił klątwę !

Może niech idzie na kurs dla obrażalskich albo napiszę do Rydzyka żeby na mnie rzucił klątwę !
-
Gepard - Świeżak
kravec napisał(a):xatt napisał(a):Gepard napisał(a):RELIGIA jest dla słabych psychicznie debili,..
a Ty Gepard jestes takim samym buraczanym chamem i prostakiem jak evil i tyle.... mocni w gebie na forum ... z takimi odzywkami to pod budke z piwem a nie na publiczne forum... tyle sie pisze zeby ludzi nie obrazac a Ty wyjezdasz z takimi tekstami..
ale juz mam ich dosc po prostu...
w imieniu własnym, dołączając sie też do tego co napisał Kravec (a także myśli wielu innych KULTURALNYCH użytkowników tego forum) PROSZę Moderatorów o blokowanie postów które nic nie wnoszą poza obrażaniem innych i wykazywaniem bezczelnego chamstwa piszącego

-
xatt - Świeżak
xatt napisał(a):Gepard napisał(a):xatt napisał(a):Gepard napisał(a):RELIGIA jest dla słabych psychicznie debili,..
czubów na świecie nie brakuje i mądrość człowieka w tym się wyraża że umie mieć swoje własne wypracowane przemyśleniami i doświadczeniem zdanie a nie - jak chorągiewka na wietrze - obraca swój światopogląd tam skąd mocniej zawieje...Zachodnio - liberalno-antychrześcijańska ideologia, propagowana przez wielu pseudomyślicieli (również i tego o którym mowa w tym artykule) już od dawna jest znana...Wcześniej też - Marks, Engels, Lenin, Stalin etc....na wszelkie możliwe (wg nich i nie tylko nich) sposoby przekonywali świat że Boga nie ma...Tym się różni WIARA od WIEDZY. Gdyby Boga można było dotknąć Wiara byłaby niepotrzebna, bo byłoby wiadomo że jest, tak jak np stół czy parapet w który można popukać żeby przekonać się o ich istnieniu, niestety największe spustoszenie teorie i wypociny takich "agitatorów nowoczesnego bezbożnego myślenia" wywołują w umysłach ludzi o znikomej wierze, przepełnionych zaborczym hedonistyczno-konsumpcyjnym duchem tego świata.
a do Geparda - nie chcę Cię obrażać. Pomodlę się za Ciebie! (choć pewnie masz modlitwę w dupie...)
Czubów na świecie nie brakuje ? Ano nie brakuje.W imie boga te czuby zamordowały już miliony ludzi.I dalej mordują.I to nie tylko w imię twojego boga ale tez w imieniu bogów azteków i majów.To były dopiero czuby.Oooooo..i to jakie....
Fajnie jest zdechnąć jak pies w imieniu jakiejś popierdolonej mistycznej istoty wymyślonej przez innych czubów ? Myślę,że nie bardzo.
Widzę,ze mamy o sobie swoje zdanie,ale tak czy siak Tobie się będzie łatwiej umierało niż mi.To fakt.Znalazłeś sobie wyjasnienie wszechrzeczy i będziesz się go trzymał zębami.
Wiara sama w sobie pomaga ludziom słabym.Ale nie mogę słuchać tych pierdół o gościu w niebie,który przejmuje się tym czy ktoś akurat bedzie jadł salceson w piątek czy nie.Jakby nie miał nic innego do roboty.
Co on przygupi jest jakiś czy jak ?!
-
Gepard - Świeżak
xatt napisał(a):kravec napisał(a):xatt napisał(a):Gepard napisał(a):RELIGIA jest dla słabych psychicznie debili,..
a Ty Gepard jestes takim samym buraczanym chamem i prostakiem jak evil i tyle.... mocni w gebie na forum ... z takimi odzywkami to pod budke z piwem a nie na publiczne forum... tyle sie pisze zeby ludzi nie obrazac a Ty wyjezdasz z takimi tekstami..
ale juz mam ich dosc po prostu...
w imieniu własnym, dołączając sie też do tego co napisał Kravec (a także myśli wielu innych KULTURALNYCH użytkowników tego forum) PROSZę Moderatorów o blokowanie postów które nic nie wnoszą poza obrażaniem innych i wykazywaniem bezczelnego chamstwa piszącego
TAK JEST BO NA KATOLICKĄ TFU ! MODŁĘ NAJLEPIEJ ZAMKNĄĆ WSZYSTKIM MORDĘ I SPALIĆ NA STOSIE !!!!
-
Gepard - Świeżak
Gepard napisał(a):Popieram.Wal się na cyckiEvil Ci dobrze powiedział.
![]()
Ja przedstawiłem swoje zdanie i koniec i kropka.A jak się ktoś obraził to trudno.
nie do mnie to pisal... ja sie nie obrazam tylko stwierdzam fakt ze wasze wypowiedzi sa po prostu nie na miejscu...
Gepard napisał(a):Czubów na świecie nie brakuje ? Ano nie brakuje.W imie boga te czuby zamordowały już miliony ludzi.I dalej mordują.I to nie tylko w imię twojego boga ale tez w imieniu bogów azteków i majów.To były dopiero czuby.Oooooo..i to jakie....
Fajnie jest zdechnąć jak pies w imieniu jakiejś popierdolonej mistycznej istoty wymyślonej przez innych czubów ? Myślę,że nie bardzo.
Widzę,ze mamy o sobie swoje zdanie,ale tak czy siak Tobie się będzie łatwiej umierało niż mi.To fakt.Znalazłeś sobie wyjasnienie wszechrzeczy i będziesz się go trzymał zębami.
Wiara sama w sobie pomaga ludziom słabym.Ale nie mogę słuchać tych pierdół o gościu w niebie,który przejmuje się tym czy ktoś akurat bedzie jadł salceson w piątek czy nie.Jakby nie miał nic innego do roboty.
Co on przygupi jest jakiś czy jak ?!
to jest juz tez przegiecie i nie o tym mowimy
-
kravec - Administrator
kravec napisał(a):Gepard napisał(a):Popieram.Wal się na cyckiEvil Ci dobrze powiedział.
![]()
nie do mnie to pisal... ja sie nie obrazam tylko stwierdzam fakt ze wasze wypowiedzi sa po prostu nie na miejscu...
To ja się tez nie obrażam i idę zjeść obiad

-
Gepard - Świeżak
o kurwa chyba pierwszy raz sie zgodze z evilem... ale w sumie czasami twoje zarty i chamstwo jest nie trafione bo np. ja czy kravec sie tym nie przejmie ale komus moze to naprawde zaszkodzic...
UPDATE: posty cos giną czy mi sie wydaje?
UPDATE: posty cos giną czy mi sie wydaje?
Ostatnio edytowano 18/6/2007, 13:17 przez SzpiceR, łącznie edytowano 1 raz
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Ścigacz.pl
Evil na bal przebierancow sie wybierasz,ze sie tak wystroiles?
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Ścigacz.pl
do tych ktorzy sie czepiaja koscioła zeby wam jadra sie odparzyły
:*
kto mi powie dlaczego za komuny , komuszki tak sie czepiały koscioła? teraz tę role przejeli "kochajacy inaczej bez szansy prokreacji"i mordercy Jezusa.
a tutaj mała lektura do tych nie uswiadomionych pochodzenia niektorych znanych osób.
http://www.aferyprawa.com/index2.php?p= ... yka&id=716

kto mi powie dlaczego za komuny , komuszki tak sie czepiały koscioła? teraz tę role przejeli "kochajacy inaczej bez szansy prokreacji"i mordercy Jezusa.
a tutaj mała lektura do tych nie uswiadomionych pochodzenia niektorych znanych osób.
http://www.aferyprawa.com/index2.php?p= ... yka&id=716
- fandzoilisz
- Bywalec
Wszyscy pseudo satanowcy i takie tam gówna to idioci. Ja kiedyś byłem wierzący, niestety a może stety stało się tak żę już nie chodzę do kościoła, nie przyjmuje księdza w domu i nie pomagam tej instytucji.
Tak samo robię z innymi, np. jechowi... też wiara, zielonoświądkowcy, prawosławie, protestanci, żydzi, łemkowie i wiele wiele innych wiar które są u nas legalne...
Nasuwa si pytanie dlaczego "satanizm", "okultyzm", "spotkania wiedźm" i "pogańskie obrzędy" nie są legalne...
A no już tłumaczę, to co wymieniłem to wiary, sekty, wierzenia, różnie nazywane stowarzyszenia maja na celu niszczenie innych wiar, dlatego są nielegalne, jak by sobie np. "Sataniści" spokojnie wyznawali diabła, szatana, lucyfera czy inne bóstwo to spoko, ale oni niszczą groby, palą kościoły, odprawiają "czarne msze" o których większość z was nie ma bladego pojęcia, kradną, zabijają i jeśli trafisz w taką sektę to już sie od niej nie uwolnisz... Mają swoich "proroków" a ci kolesie są zazwyczaj po bardzo dobrych studiach psychologicznych i wiedzą jak do siebie ściągnąć ludzi.... Jak ich zatrzymać i co im powiedzieć by robili co im każą.
Ale nie o to chodzi. Samo wyznawanie czegoś innego niż Boga nie jest złe w świetle prawa... nie mogą ci tego zabronić, bo mówi o tym konstytucja o wolności wierzenia. Ale gdy obrażasz inna wiarę (najczęściej kościół rzymsko katolicki) to już jest to wbrew prawu i mogą ci ładnie narobić koło dupy!!!
Tak więc, wierzmy w co chcemy dopóki to nie obraża albo nie krzywdzi kogoś innego.
Bye bye
Tak samo robię z innymi, np. jechowi... też wiara, zielonoświądkowcy, prawosławie, protestanci, żydzi, łemkowie i wiele wiele innych wiar które są u nas legalne...
Nasuwa si pytanie dlaczego "satanizm", "okultyzm", "spotkania wiedźm" i "pogańskie obrzędy" nie są legalne...
A no już tłumaczę, to co wymieniłem to wiary, sekty, wierzenia, różnie nazywane stowarzyszenia maja na celu niszczenie innych wiar, dlatego są nielegalne, jak by sobie np. "Sataniści" spokojnie wyznawali diabła, szatana, lucyfera czy inne bóstwo to spoko, ale oni niszczą groby, palą kościoły, odprawiają "czarne msze" o których większość z was nie ma bladego pojęcia, kradną, zabijają i jeśli trafisz w taką sektę to już sie od niej nie uwolnisz... Mają swoich "proroków" a ci kolesie są zazwyczaj po bardzo dobrych studiach psychologicznych i wiedzą jak do siebie ściągnąć ludzi.... Jak ich zatrzymać i co im powiedzieć by robili co im każą.
Ale nie o to chodzi. Samo wyznawanie czegoś innego niż Boga nie jest złe w świetle prawa... nie mogą ci tego zabronić, bo mówi o tym konstytucja o wolności wierzenia. Ale gdy obrażasz inna wiarę (najczęściej kościół rzymsko katolicki) to już jest to wbrew prawu i mogą ci ładnie narobić koło dupy!!!
Tak więc, wierzmy w co chcemy dopóki to nie obraża albo nie krzywdzi kogoś innego.
Bye bye
- Magik
- VIP Ścigacz.pl
ej bez przegiec panowie - jedna rzecz to wymiana zdan a druga besztanie wszystkiego i wszystkich, IMO jest to niezgodne z regulaminem !
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum