Kask cross/enduro do 300 zl
• Strona 1 z 1
Kask cross/enduro do 300 zl
Cześć wszystkim.
Szukam kasku crossowego/edurowego do 300 zł. Mój rozmiar to S - chce kupić kask przez internet bo nigdzie niedaleko mnie nie ma żadnego sklepu motocyklowego.
No i moje pytanie do was brzmi następująco: Jaki kask do 300 zł bedzie najlepszy ? Chciałbym aby był dość lekki, miał (ale nie musi) wyciecie na pasek od gogli. Moglibyście coś takiego polecić ? I żeby firma i jakość wykonania była na dobrym poziomie
Szukam kasku crossowego/edurowego do 300 zł. Mój rozmiar to S - chce kupić kask przez internet bo nigdzie niedaleko mnie nie ma żadnego sklepu motocyklowego.
No i moje pytanie do was brzmi następująco: Jaki kask do 300 zł bedzie najlepszy ? Chciałbym aby był dość lekki, miał (ale nie musi) wyciecie na pasek od gogli. Moglibyście coś takiego polecić ? I żeby firma i jakość wykonania była na dobrym poziomie

-
anders1998 - Świeżak
Tutaj znajdziesz: http://www.dobrekaski.pl/kaski-crossenduro,c,55 Madheady i Shifty w cenie do 300 złotych, ale nie znam się za bardzo na tych kaskach, więc Ci nie powiem który jest najlepszy. Zadzwoń sobie do sklepu to Ci pomogą 

- Klemer
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości