Amortyzator skrętu
• Strona 1 z 1
Amortyzator skrętu
Witam potrzebuje pomocy. Mam hondę cbr900 z 97roku i kupiłem właśnie amortyzator skrętu tylko nie wiem jak mogę go zamontować, jest niby dedykowany do tego modelu ale nie montuje się go jak zwykle od góry tylko jakoś inaczej może mi ktoś pomóc?
- BagroÅ›
- Świeżak
Ma jakieÅ› mocowania?
Albo od góry tak jak napisałeś.
Albo jedna końcówka za lagę, druga do ramy z boku.
Albo w okolicach dolnej półki i równolegle do niej, wtedy jeden koniec idzie do lagi, a goleń przymocowany na środku główki ramy.
Innych opcji chyba nie ma. Najlepiej daj foty. Możliwe też że ktoś cię wycyckał, i jak nie dorobisz mocowania to nic z tego nie będzie
Albo od góry tak jak napisałeś.
Albo jedna końcówka za lagę, druga do ramy z boku.
Albo w okolicach dolnej półki i równolegle do niej, wtedy jeden koniec idzie do lagi, a goleń przymocowany na środku główki ramy.
Innych opcji chyba nie ma. Najlepiej daj foty. Możliwe też że ktoś cię wycyckał, i jak nie dorobisz mocowania to nic z tego nie będzie

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Ja mialem amor skrętu w bladym SC33 zaraz za półką! Bo był dedykowany do tego modelu. Jeśli twój jest dedykowany to też musisz mieć mocowanie pod niego w miejsce mocowania stelaża czachy przy baku 

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości