Dopasowanie układu wydechowego yamaha yz 125
• Strona 1 z 1
Dopasowanie układu wydechowego yamaha yz 125
Witam jestem posiadaczem yamahy yz 125 z 1999 roku i mam takie pytanie z jakiego roku będą pasowały układy wydechowe do tej yamahy czy będą pasowały z roku 2002-2003-2004- 2001-2000-1998-1997-1996.Pomóżcie z góry dzięki 

- bamarz55
- Świeżak
Chodzi ci o cale uklady wydechowe? czy same końcówki lub dyfuzory?
Jeżeli o całe układy wydechowe, to musisz zobaczyć czy w tych nowszych modelach jest taka sama średnica wyjścia dyfuzoru z cylindra (mam nadzieje że wiesz o co chodzi) to samo będzie dotyczyć samego dyfuzora-to jest to samo. Jeżeli chodzi o samą końcówke wydechu, to powinieneś zmierzyc koniec dyfuzora. Jeżeli układy wydechowe, będą średnicą takie same jak w nowszych modelach, to nie powinno być problemu.
Lewa!
Jeżeli o całe układy wydechowe, to musisz zobaczyć czy w tych nowszych modelach jest taka sama średnica wyjścia dyfuzoru z cylindra (mam nadzieje że wiesz o co chodzi) to samo będzie dotyczyć samego dyfuzora-to jest to samo. Jeżeli chodzi o samą końcówke wydechu, to powinieneś zmierzyc koniec dyfuzora. Jeżeli układy wydechowe, będą średnicą takie same jak w nowszych modelach, to nie powinno być problemu.
Lewa!
- mastermans
- Świeżak
Sprawdź jaki masz konkretny model układu w książce, potem sprawdź jaki jest w nowszych modelach 

-
Street4Fun - Bywalec
klikasz rok pozniej model i masz w zakladce exhaust wszystko ladne pieknie http://www.ronniesmailorder.com/fiche_s ... mfg=Yamaha
KX250F
-
wawzon - Bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości