Jakiego kupić cross'a na początek ?
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Nie można jeżdzic a i tak każdy śmiga... Ja tam rejstracje zakrywam leśniczy tyle razy mnie widział pare razy podjoł próbe złapania mnie ale to mu się nie udało bo raczej na enduro cię nie złapie samochodem terenowym. A jak cie złapią to albo się dogadasz albo płacisz kare nie wiem jak to jest bo się nie dam złapać byle by zakryć reje i już.
- Fantas3k
- Bywalec
Jestem w posiadaniu chińskiego crossa 125 i jest to największa pomyłka i rozczarowanie. Nie dość że jest to 4x mniejsze od prawdziwego crossa, już raz złamałem rame, zdarzyło mi się także urwać zawiasy trzymajace silnik przy trzepnięciu z sprzęgła.
Nawet przy tej cenie odradzam.
Nawet przy tej cenie odradzam.
- PunkerrMoree
- Świeżak
-
Street4Fun - Bywalec
karta motorowerowa upowaznai cie do jeżdzenia motorowerem pod drogach publicznych.
po lesie nie mozesz jeździc bo jest zakaz wjazdu pojazdom mechanicznym i czy to cross cyz skuterek czy quad wjechac nie mozesz
sciezka rowerowa jest dla rowerów i jeździc po niej nie mozesz.
mozesz jeździc jedynie po terenach wyznaczonych lub prywatnych - czyli tory motocrossowe albo prywatne działki. z tego co wiem mozna smigac po polach na sciezkach dojazdowych, nie są to drogi publiczne, czasem są jednak prywatne i to tez trzeba miec na uwadze
pobocze drogi to nadal droga i nie mozesz jechac np 5 metrów od asfaltu.
po lesie nie mozesz jeździc bo jest zakaz wjazdu pojazdom mechanicznym i czy to cross cyz skuterek czy quad wjechac nie mozesz
sciezka rowerowa jest dla rowerów i jeździc po niej nie mozesz.
mozesz jeździc jedynie po terenach wyznaczonych lub prywatnych - czyli tory motocrossowe albo prywatne działki. z tego co wiem mozna smigac po polach na sciezkach dojazdowych, nie są to drogi publiczne, czasem są jednak prywatne i to tez trzeba miec na uwadze

pobocze drogi to nadal droga i nie mozesz jechac np 5 metrów od asfaltu.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Nie polecam ci nawet próbować.
Jeszcze jak pojazd nie jest zarejestrowany i ubezpieczony, to dopiero zrobi się niemiło.
Jeszcze jak pojazd nie jest zarejestrowany i ubezpieczony, to dopiero zrobi się niemiło.
-
Street4Fun - Bywalec
Ale mamy takie wilcze doły zwane. I tak mówią że crossami mozna jeździć i policja też zezwala . Jest tam droga też ale dla pieszych w mini lesie takim . Tylko że trzeba uważać na pieszych . Czyli rozumie że tam mozna ? ; d Dzięki już taki zielony nie jestem xd
- ManagerPL
- Świeżak
Chińskim crossem to nigdzie nie pojeździsz bo nie da się go zarejestrować. A po drugie to za daleko nie pojeździesz po zaraz ci się coś w nim zje*ie
Moja praktyka.

- PunkerrMoree
- Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości