TM racing 450 SMX Poszukuje części
• Strona 1 z 1
TM racing 450 SMX Poszukuje części
Witam wszystkich jak w temacie poszukuje części do TM-a racing na Polskim rynku jest bardzo ciężko o cokolwiek do TM-a może ktoś się orientuje czy jakiś sklep prowadzi sprzedaż części lub je importuje na zamówienie ??
- fenix185
- Świeżak
dlatego każdy odradza zakup sprzętu tej marki - własnie ze względu na brak częsci. nic z tym nie zrobisz
importera chyba jako takiego nie ma, przynajmniej ja nie słyszałem. wiem tylko z opowiesci kolegi który swojego czasu miał TMke, że zagadał z jakims kartingowym teamem który właśnie scigał sie na gokartach z silnikami TM. i sciągali hurtowo spore ilości częsci z włoch - chyba nawet prosto z fabryk, nie sklepów. kolega też miał problem z zakupem drobnych czesci i ten Team mu sprowadził w miare rozsądnej cenie. choc musiał czekać chyba miesiąc na zamówienie - tobie tez tak doradze.

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Części są dostępne bez problemu na http://www.tmukonline.net/ za drobiazgi typu śrubki zabezpieczenia czy zestawy naprawcze to są śmieszne kwoty, ale ja szukam czegoś na naszym Polskim rynku bo potrzebuje Tłok i Zawory ssące (tytanowe) jeśli się ktoś orientuje to proszę o pomoc.
- fenix185
- Świeżak
nie ma w Polsce oficjalnego dealera marki i częsci wiec nie ma jako tako sklepu z tym. są własnie jak pisałem ludzie którzy sprowadzają częsci. albo osoby prywatne. tak o od ręki w polsce raczej nie dostaniesz ( chyba ze tak jak pisałem ktos sprowadził kilka czesci i sprzedaje np na allegro )
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
www.ccmracing.com
może się komuś to przydać bo na tej stronie części są dużo tańsze niż na www.tmukonline.net i u szustera
może się komuś to przydać bo na tej stronie części są dużo tańsze niż na www.tmukonline.net i u szustera

- fenix185
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości