Dla dziewczyny. Hornet 600 zr7 czy jakis fazer?
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kaai napisał(a):SkoQ napisał(a):Duchu, serio sportowa 600 pali normalnie 8 litrów ?
około 8. zależy jak kręcisz, ale 8 to jest imho normalne spalanie (z tej dolnej granicy). jak 600 spala ci z 6 litrów, to albo z moto jest coś nie tak, albo z rajderem.
hornet 600 2007, trasa 5,2 - 6, miasto 6-7
Twoj podpis jest za dlugi
-
leff - ZlyCzlowiek
Różnice w spalaniu tych motocykli przy tym samym kierowcy i przy takiej samej dynamice jazdy nie są na tyle duże, aby się na tym rozwodzić według mnie. Jeśli już upieramy się, aby było jak najoszczędniej to celuj w ER6. Kup to co będzie w lepszym stanie i bliżej Ciebie. No i tak jak mówiłem, nie wybieraj przez internet, przejedź się każdym z nich. Przy 600-kach które wymieniliśmy nie masz się co przesadnie bać nakrycia motocyklem. Musiała byś się z nim bardzo nieumiejętnie obchodzić lub po prostu przesadzić przy gumowaniu. Po drugie zawsze możesz posadzić moto tylnym hamulcem. No ale w przypadku tego problemu uważam, że w Twoim przypadku z dużej chmury mały deszcz. Burgman 400 to nie motorower więc jakieś obycie jest. Jak podejdziesz do tego z szacunkiem to nie będzie źle.
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Dzieki motoluka. Tak, przez mysl rowniez przechodzila mi er6. Wydaje mi sie nazwijmy to- bardziej kobieca. W sumie nie wiem czemu ale tak jest. Napewno sliczny motocykl. Jesli mowisz ze przesadnie nie ma sie co bac to sie nie boje:)
mysle ze bede celowac w horneta. Jesli tak jak mowisz bedzie gdzies niedaleko. Mieszkam w centrum to mam nadzieje ze sie cos dobrego kupi. Chociaz jak spodoba sie jazda innym to nie wiem jak sie ten wybor skaczy.
mysle ze bede celowac w horneta. Jesli tak jak mowisz bedzie gdzies niedaleko. Mieszkam w centrum to mam nadzieje ze sie cos dobrego kupi. Chociaz jak spodoba sie jazda innym to nie wiem jak sie ten wybor skaczy.

- Dereszq17
- Świeżak
Jeździsz po mieście? Zważ też na to, że ER6 ma mniejszą moc ale ciągnie bardziej z płuca. Większy moment obrotowy przy niższych obrotach.
-
Po miescie raczej malo. Wybieram trasy gdzie jest mniejszy ruch. Lubie robic trasy tak dziennie ok 100-200km.
Bede chciala kupic motocykl z szyba ochronna lub ja pozniej dokupic. Wiem ze moto gorzej sie prezentuje z nia ale podobno bardzo poprawia komfort jazdy.
Bede chciala kupic motocykl z szyba ochronna lub ja pozniej dokupic. Wiem ze moto gorzej sie prezentuje z nia ale podobno bardzo poprawia komfort jazdy.
- Dereszq17
- Świeżak
to er6 w takim przypadku będzie wymagała wymiany kanapy na bardziej ludzką - akcesoryjną, żelową.
na standardowej po 150 km dupsko najzwyczajniej w swiecie boli
na standardowej po 150 km dupsko najzwyczajniej w swiecie boli
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Może koleżanka ma kragła pupe to jej będzie wygodnie na ER6
Leff gdyby ci przyszło pogonić z nami tym hornetem to by ci spaliła grubo ponad 10L/100km
Wszystko zależy od tego jak i z kim jezdzisz. 

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Skoqu ty mi nic nie lizaj
Bo nas wezmÄ… za homo
Dereszq17 wnioskujemy że masz kościsty tyłek. Wygodne siedzenie to chyba w Goldwingu albo chopperze
Wszystkie inne sÄ… mniej lub bardziej niewygodne.

-
Black-Ghost strzelać możemy w nieskończoność, ale myślę, że gdyby koleżanka zacna dała fotkę tyłka to dobralibyśmy perfekcyjnie siedzenie.
-
Senekkorzenna No sory sory. Tylko skąd mamy wiedzieć jakie bedzie dla niej wygodne siedzenie? Przecież to abstrakcyjne pytanie. Każdy ma inaczej skrojony tyłek. Więc strzelanie czy Er6 bedzie nie wygodne a np GS 500 bedzie wygodny jest bezsensowne. Niech posadzi tyłek na każdym moto które ją interesuje i bedzie wiedzieć na co wkomponowuje sie najlepiej.
-
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości