YAMAHA FAZER 600
• Strona 1 z 1
YAMAHA FAZER 600
WITAM WSZYSTKICH
Chcialbym sie dowiedziec od bardziej doswiadczonych motocyklistow. Czy dobrym zakupem bedzie Yamaha Fazer 600 albo Honda CBF 600 ? Przejezdzilem w tym roku skuterem Yamaha Majesty 150 okolo 8 000 tys km. Przez co stwierdzilem ze przydal by sie wiekszy i lepszy motocykl na moja jazde. Co uwazacie ??????? i Chcialbym sie za pytac czy mozna kupic taniej motocykl z niemiec czy ktos sprowadzal ????? Chcialbym jeszcze sie za pytac na co mam zwrocic uwage przy zakupie takiego motocykla. Dodam jeszcze ze moja kariera i polkniecie TZW BAKCYLA zaczela sie w tym roku
i dlatego wrzeszczysz
regulamin kolego
w punkcie pisania dużymi literami
senekkorzenna

Chcialbym sie dowiedziec od bardziej doswiadczonych motocyklistow. Czy dobrym zakupem bedzie Yamaha Fazer 600 albo Honda CBF 600 ? Przejezdzilem w tym roku skuterem Yamaha Majesty 150 okolo 8 000 tys km. Przez co stwierdzilem ze przydal by sie wiekszy i lepszy motocykl na moja jazde. Co uwazacie ??????? i Chcialbym sie za pytac czy mozna kupic taniej motocykl z niemiec czy ktos sprowadzal ????? Chcialbym jeszcze sie za pytac na co mam zwrocic uwage przy zakupie takiego motocykla. Dodam jeszcze ze moja kariera i polkniecie TZW BAKCYLA zaczela sie w tym roku

i dlatego wrzeszczysz

regulamin kolego

senekkorzenna
- karasek222
- Świeżak
sprzęt dobry, fazer fajnie sie prowadzi. jest niezły dla początkujących jak i osób które juz jakiś czas w temacie siedzą. mozna kupic za granicą, ceny mozesz sobie sprawdzic i porównac. mozna wyrwac taniej, ale są tez drozsze sztuki. czasami są w lepszym stanie ale też niekoniecznie. jednym słowem zalezy na co trafisz. jak masz np tanio transport i osobe albo kogos kto mógłby sprzet przed zakupem obejrzeć to czemu by nie. sam sciągnałem prawie 2 moto z UK i ceny były w stosunku do Polskich cen śmieszne
transport miałem praktycznie za darmo wiec mi sie bardzo opłacało.
na to co w kazdym innym pojeździe ;P czyli na wszystko. nie ma rzeczy które mogą byc zaniedbane ;P koła, zawieszenie, hamulce, silnik. elektryka wszystko musi byc w odpowiednim stanie ;P a poza tymi elementami praktycznie w motocyklu nic innego nie masz
taka rada - przed zakupem warto wziąc ze soba kogoś kto sie zna i oceni sprzet, jeżeli ty nie masz doswiadczenia. a nawet jak masz to i tak warto wziąc osobe które na trzeźwo oceni sprzęt.

na to co w kazdym innym pojeździe ;P czyli na wszystko. nie ma rzeczy które mogą byc zaniedbane ;P koła, zawieszenie, hamulce, silnik. elektryka wszystko musi byc w odpowiednim stanie ;P a poza tymi elementami praktycznie w motocyklu nic innego nie masz

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Jeśli chodzi o Fazerka to polecam, bardzo dobry motocykl, dobrze sie prowadzi, ma dobrego kopa, bardzo wygodna pozycja za kierownicą, super sie sprawdza na dalsze trasy, powiedziałbym, że to motocykl uniwersalny, sam od niego zaczynałem i nie żałuje. Kupiłbym go jeszcze raz na poczatek jakbym miał sie wrócić w czasie;p Przy zakupie zwroc uwage na krucce ssace czy nie sa popekane bo do tanich rzeczy to nie należy, a z reszta to tak jak w kazdym motocyklu, musisz sie znac zeby ocenic czy jest w dobrym stanie tak jak henio12323 wspomniaj już wczesniej. Pozdro:)
Lewy pas, gaz i płynę:)
- gizmo123
- Świeżak
Wlasnie o to chodzi, że mogę mieć możliwość sprowadzenia motocykla z Niemiec za mniejsze pieziążki. Tylko, że z tym sie wiąże to iż musze sam go ocenić itd dlatego chcę sie tak mniej więcej dowiedzieć. Czy są gdzieś jakieś wady ukryte czy coś takiego. pozdro
- karasek222
- Świeżak
Przelatałem fazerem cały sezon, maszyna jest bardzo pozytywna, mało awaryjna. Silnik jest bardzo żwawy i żywotny posiada również umiarkowany apetyt na paliwo. Części eksploatacyjne dostępne od ręki ich koszt jest raczej umiarkowany. Przy zakupie warto zwrócić uwagę na grubość przednich tarczy hamulcowych, nowe kosztują coś koło 1200zł, koszt króccy ssących to 370-400zł nówki.
-
power_bit - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.