suzuki intruder na pierwszy motor
• Strona 1 z 1
suzuki intruder na pierwszy motor
Witam wszystkich zmotoryzowanych
Jako, że właśnie założyłem konto na scigacz.pl i jest to mój pierwszy post, to chciałbym się pokrótce przedstawić.
Jestem Paweł i mieszkam na mazurach. Od całego 1tyg. posiadam prawko na A, pod naciskiem taty, który obawiał się zmian w przepisach
motorem jeżdżę tak naprawdę od 1. klasy zaczynając od motorynki
to tyle na powitanie
Na mój pierwszy, prawdziwy motor wybrałem suzuki intruder vs 750. Wahałem się między nim, a hondą shadow, ale jednak intruz bardziej przypadł mi do gustu
nie dużo ich jest w mojej okolicy, a zwłaszcza w cenie, którą chcę zainwestować w przygodę z chopperami (ok. 7tys.). Znalazłem jedną ciekawą ofertę na allegro, ale nie jestem pewny co do jego stanu i tu prośba do was. Otóż na silniku znajduje się jakiś taki osad, nie jestem do końca pewny co to jest. Podejrzewałem, że mogło to powstać na skutek zaśniedzenia silnika, ale nie jest to motor sprowadzony z anglii. Najprościej było by pojechać na miejsce i przekonać się osobiście, ale nie jest to wcale tak blisko, a na darmo nie chce marnować paliwa, jeśli okaże się to czymś poważnym... może jest to po prostu brud, którego sprzedawca nie wyczyścił? ale na innych aukcjach wszystkie silniki są czyste i zadbane. Proszę o pomoc
Link do motoru: http://moto.allegro.pl/suzuki-intruder-vs-750-super-stan-i2733822647.html (otwórz link)

Jako, że właśnie założyłem konto na scigacz.pl i jest to mój pierwszy post, to chciałbym się pokrótce przedstawić.
Jestem Paweł i mieszkam na mazurach. Od całego 1tyg. posiadam prawko na A, pod naciskiem taty, który obawiał się zmian w przepisach

Na mój pierwszy, prawdziwy motor wybrałem suzuki intruder vs 750. Wahałem się między nim, a hondą shadow, ale jednak intruz bardziej przypadł mi do gustu

Link do motoru: http://moto.allegro.pl/suzuki-intruder-vs-750-super-stan-i2733822647.html (otwórz link)
- paw__rol
- Świeżak
Najlepiej to wklep w google hasło "forum suzuki intruder" i weź pod swoje skrzydła maszynę od 1 z użytkowników.
Na forum intruza są ludzie zakochani w tych motocyklach i wiedzą jak o nie dbać a wiec masz o wiele większą szanse trafić na godny motocykl niż szukając na allegro.
Ten z linku na allegro jest poprostu brudny.
Motocykl ma o ile dobrze liczę 23 lata a co za tym idzie ten przebieg można wsadzić między baśnie i mity
23 tyś mil w 23 lata
to nawet nie brzmi dobrze.
Chyba że licznik sie już 2 razy przekręcił
Na forum intruza są ludzie zakochani w tych motocyklach i wiedzą jak o nie dbać a wiec masz o wiele większą szanse trafić na godny motocykl niż szukając na allegro.
Ten z linku na allegro jest poprostu brudny.
Motocykl ma o ile dobrze liczę 23 lata a co za tym idzie ten przebieg można wsadzić między baśnie i mity

23 tyś mil w 23 lata

Chyba że licznik sie już 2 razy przekręcił

DragStar125>CBR125>FZS600>FZ6n
-
fincher - Bywalec
Dzięki za odp fincher
postanowiłem jeszcze poszukać i znalazłem takiego oto sprzedawcę www.motoon.otomoto.pl
Co myślicie o takich 'jegomościach'? Bezpiecznie kupować motor z takiego komisu? Bo ceny są atrakcyjne, a motory wypucowane i w ładnych cenach

Co myślicie o takich 'jegomościach'? Bezpiecznie kupować motor z takiego komisu? Bo ceny są atrakcyjne, a motory wypucowane i w ładnych cenach

- paw__rol
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.