[Aktualności] Motocyklista vs. Fotoradar - kolejne...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Motocyklista vs. Fotoradar - kolejne...
Dyskusja na temat: Motocyklista vs. Fotoradar - kolejne starcie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motocyklista vs. Fotoradar - kolejne starcie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motocyklista vs. Fotoradar - kolejne starcie
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
Popieram akcję! Polacy dają się doić, bo zachowują się biernie jak krowy, zero pokazania 'niezadowolenia społecznego'. Gdyby każdy zrobił to samo na widok fotoradaru - może rząd by zauważył, że to się jednak nie opłaca (wydatki na kupno sprzętu większe niż wpływy) i zostawił kierowców w spokoju. A tak to możemy jedynie powiedzieć.....MUUUUUUU!!!<br><hr>gość
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Niestety u Nas nie ma takich fotoradarów.
A jeśli są to za krzakiem/obok niego stoi stoi obstawa niebieskich Misiaków.
A te fotoradary na słupach nie tak łatwo przewrócić, ale jak ktoś bardzo chce to i takie da rade "wyłączyć"
<br><hr>fincher
A jeśli są to za krzakiem/obok niego stoi stoi obstawa niebieskich Misiaków.
A te fotoradary na słupach nie tak łatwo przewrócić, ale jak ktoś bardzo chce to i takie da rade "wyłączyć"
<br><hr>fincher
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
po pierwsze, wpływy z tego są tak ogromne, że musiałbyś wysadzić w powietrze wytwórnię całej elektroniki w pl, aby to poczuli, a po drugie, przecież nasz rząd by kupił ich na złość nam 2x tyle po takiej akcji i to nowszych, z rozpoznawaniem twarzy przez kominiarkę za z dodatkową opłatą za te technologie w wysokości budżetu PKB BiałorusiKomentatorzy napisał(a):Popieram akcję! Polacy dają się doić, bo zachowują się biernie jak krowy, zero pokazania 'niezadowolenia społecznego'. Gdyby każdy zrobił to samo na widok fotoradaru - może rząd by zauważył, że to się jednak nie opłaca (wydatki na kupno sprzętu większe niż wpływy) i zostawił kierowców w spokoju. A tak to możemy jedynie powiedzieć.....MUUUUUUU!!!<br><hr>gość<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Byłem wczoraj w Rydze. po samym mieście musiałem przejechać może 10 km i natknąłem się na co najmniej 7 foto-pstryków,
nie dziwie się zatem mieszkańcom Łotwy i samej Rygi <br><hr>kiezior
nie dziwie się zatem mieszkańcom Łotwy i samej Rygi <br><hr>kiezior
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
na szczęście do Polski nie przysyłają<br><hr>kieziorKomentatorzy napisał(a):Byłem wczoraj w Rydze. po samym mieście musiałem przejechać może 10 km i natknąłem się na co najmniej 7 foto-pstryków,
nie dziwie się zatem mieszkańcom Łotwy i samej Rygi <br><hr>kiezior<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jakby nie było to wandalizm. Lepszy sposób znaleźli mieszkańcy Jasła. Proponuję poszukać na YT<br><hr>Patryk
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja zawsze na trasie robie sobie postoj przy takich puszkach, kawka papierosek, kanapka, skutecznie utrudniając prace takiej maszynie. Polecam wszystkim
<br><hr>xyz

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
palić to ścierwo! paliwo opodatkowane a oni dalej nas doją pomijam radary gdzieś przy szkole itp żeby to jeszcze cała kasa z tego szła na drogi a te jakie są każdy wie<br><hr>Mike
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl