CBR 600F F3 - pare pytań
• Strona 1 z 1
CBR 600F F3 - pare pytań
Witam,
Mam kilka pytań odnośnie tego motocykla:
1. Czy w F3 jest jakikolwiek schowek? Np. kolega w R1 ma schowek pod siedzeniem dla pasazera. Czy w F3 jest cos takiego?
2. Jakie powinno byc cisnienie w oponach dla tego modelu?
3. Jaki powinien byc poziom wolnych obrotow? Mowa oczywiscie o rozgrzanym silniku, bez wlaczonego ssania.
Z gory dzieki za odpowiedz.
S.
Mam kilka pytań odnośnie tego motocykla:
1. Czy w F3 jest jakikolwiek schowek? Np. kolega w R1 ma schowek pod siedzeniem dla pasazera. Czy w F3 jest cos takiego?
2. Jakie powinno byc cisnienie w oponach dla tego modelu?
3. Jaki powinien byc poziom wolnych obrotow? Mowa oczywiscie o rozgrzanym silniku, bez wlaczonego ssania.
Z gory dzieki za odpowiedz.
S.
- saintman
- Świeżak
jesli masz ten motocyklto sobie sprawdz czy jest schowek, a jesli nie to poco ci do wiadomosci jakie cisnienie w kolach ipt.jak kupisz to sie zapytaj o obroty i cisnienie iwtedy sam sie dowiesz czy ma schowek.
nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
- patrykmulek
- Bywalec
1. są 2 jeden na dowód, drugi na prawko. ewentualnie zapałki sie zmieszczą. dostęp po zdjęciu lewego plastiku pod siedzeniem.
2. 2,5atm przód 2,9z tyłu zna zimnch gumach
3. tyle zeby rowno pracowal. 1200-1400
2. 2,5atm przód 2,9z tyłu zna zimnch gumach
3. tyle zeby rowno pracowal. 1200-1400
f3
-
lmpk - Świeżak
-> do: patrykmulek
1. Mam dokładnie takie CBR od kilku dni. A schowków nie znlalazłem, bo bałem się połamać plastiki. Stąd moje pytania.
2. Nic Ci do tego, po co mi te wiadomości. Nie ma nigdzie nakazu, że pytać mogą jedynie posiadacze danego modelu.
3. Przez takich bufonów jak Ty, to forum ma wciąż bardzo złą opinię. Wg. wielu, pełno tu teoretyków-gawędziarzy o zawistno-szowinistycznym podejściu do tematu. najwidoczniej właśnie udało mi się poznać jednego z nich.
4. Czyżby zwykła zawiść, że bujasz się drętwą odmianą motocykla dla dzieci podczas gdy kto inny może się cieszyć "normalnymi" maszynami? Bo innego racjonalnego powodu zwyczajnie nie widzę.
-> do: lmpk
Bardzo dziękuję za info.
S.
1. Mam dokładnie takie CBR od kilku dni. A schowków nie znlalazłem, bo bałem się połamać plastiki. Stąd moje pytania.
2. Nic Ci do tego, po co mi te wiadomości. Nie ma nigdzie nakazu, że pytać mogą jedynie posiadacze danego modelu.
3. Przez takich bufonów jak Ty, to forum ma wciąż bardzo złą opinię. Wg. wielu, pełno tu teoretyków-gawędziarzy o zawistno-szowinistycznym podejściu do tematu. najwidoczniej właśnie udało mi się poznać jednego z nich.
4. Czyżby zwykła zawiść, że bujasz się drętwą odmianą motocykla dla dzieci podczas gdy kto inny może się cieszyć "normalnymi" maszynami? Bo innego racjonalnego powodu zwyczajnie nie widzę.
-> do: lmpk
Bardzo dziękuję za info.
S.
- saintman
- Świeżak
saintman napisał(a):-> do: patrykmulek
I nie tylko do niego!...
saintman napisał(a):2. Nic Ci do tego, po co mi te wiadomości. Nie ma nigdzie nakazu, że pytać mogą jedynie posiadacze danego modelu.
prawda, prawda i tylko prawda...
lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości