[Aktualności] 2013 Yamaha FJR1300 - film promocyjny
• Strona 1 z 1
[Aktualności] 2013 Yamaha FJR1300 - film promocyjny
Dyskusja na temat: 2013 Yamaha FJR1300 - film promocyjny
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
2013 Yamaha FJR1300 - film promocyjny
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
2013 Yamaha FJR1300 - film promocyjny
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
FJR zmienil sie tak samo jak CBR1000r w 2012. Dostał nowe owiewki.
Troche mało jak na motocykl ktory jest na rynku od 10 lat.
Design moze byc, poprzedni zreszta tez byl niezły ale moze warto byłoby wprowadzić zupełnie nowy model. Nie sądze żeby po tym liftingu sprzedaż ruszyła z kopyta. Podobnie w sumie Honda trzyma swojego Paneuropeana, sprzeda pewnie kilka sztuk rocznie (w calej Europie), ale w ofercie oficjalnie pozostaje. Nie twierdze ze FJR jest kiepska, ale nie wróże jej sukcesu.
Ale najwieksza ciekawostka dla mnie to TDM 900. Nie wiem czy go jeszcze robia, ale jest w ofercie. Motocykl własciwie produkowany od 20 lat bez większych zmian. Moze czas na nowy model?<br><hr>hans
Design moze byc, poprzedni zreszta tez byl niezły ale moze warto byłoby wprowadzić zupełnie nowy model. Nie sądze żeby po tym liftingu sprzedaż ruszyła z kopyta. Podobnie w sumie Honda trzyma swojego Paneuropeana, sprzeda pewnie kilka sztuk rocznie (w calej Europie), ale w ofercie oficjalnie pozostaje. Nie twierdze ze FJR jest kiepska, ale nie wróże jej sukcesu.
Ale najwieksza ciekawostka dla mnie to TDM 900. Nie wiem czy go jeszcze robia, ale jest w ofercie. Motocykl własciwie produkowany od 20 lat bez większych zmian. Moze czas na nowy model?<br><hr>hans
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Honda Plaza sprzedała jeden na bank-był w salonie w lato a teraz go nie ma...<br><hr>xKomentatorzy napisał(a):FJR zmienil sie tak samo jak CBR1000r w 2012. Dostał nowe owiewki.
Ale najwieksza ciekawostka dla mnie to TDM 900. Nie wiem czy go jeszcze robia, ale jest w ofercie. Motocykl własciwie produkowany od 20 lat bez większych zmian. Moze czas na nowy model?<br><hr>hans<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Sam piszesz że motocykl jest w ofercie od 10 lat bez wiekszych zmian. To chyba o czymś świadczy. Zmiany nadejdą, kiedy będą potrzebne. Moim zdaniem Fjr to jeden z najlepszych turystyków, ten stary jak i nowy.<br><hr>marcin9449Komentatorzy napisał(a):FJR zmienil sie tak samo jak CBR1000r w 2012. Dostał nowe owiewki.
Ale najwieksza ciekawostka dla mnie to TDM 900. Nie wiem czy go jeszcze robia, ale jest w ofercie. Motocykl własciwie produkowany od 20 lat bez większych zmian. Moze czas na nowy model?<br><hr>hans<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości