[Aktualności] Trzycylindrowa Yamaha R1 i R6 już...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Trzycylindrowa Yamaha R1 i R6 już...
Dyskusja na temat: Trzycylindrowa Yamaha R1 i R6 już wkrótce?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Trzycylindrowa Yamaha R1 i R6 już wkrótce?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Trzycylindrowa Yamaha R1 i R6 już wkrótce?
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Yamaha od zawsze cudowała z silnikami. Jak nie 5 zaworów na cylinder to krzyżowy wał korbowy. I nie przynosiło to szczególnego rezultatu. Zobaczymy jak wypadną ich 3 cylindrowe motocykle. Tak czy siak wole Kawasaki
<br><hr>Black-Ghost

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Człowieku ty żyjesz tylko w MotoGP? Ja mówie o drogowych motocyklach! <br><hr>Black-GhostKomentatorzy napisał(a):Nie dawało?
Powiedz to Lorenzo,albo Melandriemu.<br><hr>x<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jaki rezultat chcesz osiągnąć w drogowym motocyklu- dookoła miasta na czas?<br><hr>xKomentatorzy napisał(a):Nie dawało?
Powiedz to Lorenzo,albo Melandriemu.<br><hr>x<br>Komentatorzy napisał(a):Człowieku ty żyjesz tylko w MotoGP? Ja mówie o drogowych motocyklach! <br><hr>Black-Ghost<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Chodzi o testy porównawcze i całą reszte z tym związaną!Komentatorzy napisał(a):Nie dawało?
Powiedz to Lorenzo,albo Melandriemu.<br><hr>x<br>Komentatorzy napisał(a):Człowieku ty żyjesz tylko w MotoGP? Ja mówie o drogowych motocyklach! <br><hr>Black-Ghost<br>Komentatorzy napisał(a):Jaki rezultat chcesz osiągnąć w drogowym motocyklu- dookoła miasta na czas?<br><hr>x<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jakie testy?Komentatorzy napisał(a):Nie dawało?
Powiedz to Lorenzo,albo Melandriemu.<br><hr>x<br>Komentatorzy napisał(a):Człowieku ty żyjesz tylko w MotoGP? Ja mówie o drogowych motocyklach! <br><hr>Black-Ghost<br>Komentatorzy napisał(a):Jaki rezultat chcesz osiągnąć w drogowym motocyklu- dookoła miasta na czas?<br><hr>x<br>Komentatorzy napisał(a):Chodzi o testy porównawcze i całą reszte z tym związaną!Wyścigi mają sie raczej nijak do promocji motocykli drogowych i ich sprzedaży. A Yamaha nie bardzo może sie pochwalić cudowną sprzedażą w segmencie motocykli powyżej 600cm3. Bo i sam motocykl niczym nie zachwyca! W czym rn22 była lepsze od konkurencji? We wszystkich testach R1(rn22) zawsze jest gdzies na końcu. Dlatego powiedziałem zobaczymy jak będzie z nowymi 3 cylindrowymi modelami. <br><hr>Black-Ghost<br>
Dla jednego najlepsza będzie R1 a dla innego Drag Star -obu nie przekonają wszystkie testy świata.<br><hr>x
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W testach porownawczych litrowych przecinakow R1 byla w koncu stawki ale brzmienie jej pieca dla mnie to nr 1<br><hr>R@FKomentatorzy napisał(a):Nie dawało?
Powiedz to Lorenzo,albo Melandriemu.<br><hr>x<br>Komentatorzy napisał(a):Człowieku ty żyjesz tylko w MotoGP? Ja mówie o drogowych motocyklach! <br><hr>Black-Ghost<br>Komentatorzy napisał(a):Jaki rezultat chcesz osiągnąć w drogowym motocyklu- dookoła miasta na czas?<br><hr>x<br>Komentatorzy napisał(a):Chodzi o testy porównawcze i całą reszte z tym związaną!Wyścigi mają sie raczej nijak do promocji motocykli drogowych i ich sprzedaży. A Yamaha nie bardzo może sie pochwalić cudowną sprzedażą w segmencie motocykli powyżej 600cm3. Bo i sam motocykl niczym nie zachwyca! W czym rn22 była lepsze od konkurencji? We wszystkich testach R1(rn22) zawsze jest gdzies na końcu. Dlatego powiedziałem zobaczymy jak będzie z nowymi 3 cylindrowymi modelami. <br><hr>Black-Ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):Jakie testy?
Dla jednego najlepsza będzie R1 a dla innego Drag Star -obu nie przekonają wszystkie testy świata.<br><hr>x<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To że wolisz Kawasaki to już chyba cały internet wie i zna na pamięć... A może nie jesteś człowiekiem tylko botem od Kawasaki, który wali posty z automatu. Masz tam w repertuarze ze 2 czy 3 schematy i wpychasz to gdzie tylko możesz. Litości!Komentatorzy napisał(a):Yamaha od zawsze cudowała z silnikami. Jak nie 5 zaworów na cylinder to krzyżowy wał korbowy. I nie przynosiło to szczególnego rezultatu. Zobaczymy jak wypadną ich 3 cylindrowe motocykle. Tak czy siak wole Kawasaki<br><hr>Black-Ghost<br>
Wracajac do news'a to 3cyl może się okazać strzałem w 10tkę... oby nie w kolano. Pożyjemy - zobaczymy.<br><hr>BiałyEgzorcysta
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zaloguj sie na forum Scigacz.pl zobaczysz że nie jestem żadnym botem i nie pracuje dla kawasakiKomentatorzy napisał(a):Yamaha od zawsze cudowała z silnikami. Jak nie 5 zaworów na cylinder to krzyżowy wał korbowy. I nie przynosiło to szczególnego rezultatu. Zobaczymy jak wypadną ich 3 cylindrowe motocykle. Tak czy siak wole Kawasaki<br><hr>Black-Ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):To że wolisz Kawasaki to już chyba cały internet wie i zna na pamięć... A może nie jesteś człowiekiem tylko botem od Kawasaki, który wali posty z automatu. Masz tam w repertuarze ze 2 czy 3 schematy i wpychasz to gdzie tylko możesz. Litości!
Wracajac do news'a to 3cyl może się okazać strzałem w 10tkę... oby nie w kolano. Pożyjemy - zobaczymy.<br><hr>BiałyEgzorcysta<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Widać mamy inne gusta bo dla mnie dzwięk big-banga jest okropny. Wole tradycyjnego screamera! <br><hr>Black-GhostKomentatorzy napisał(a):Nie dawało?
Dla jednego najlepsza będzie R1 a dla innego Drag Star -obu nie przekonają wszystkie testy świata.<br><hr>x<br>Komentatorzy napisał(a):W testach porownawczych litrowych przecinakow R1 byla w koncu stawki ale brzmienie jej pieca dla mnie to nr 1<br><hr>R@F<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Właśnie!Komentatorzy napisał(a):Nie dawało?
Dla jednego najlepsza będzie R1 a dla innego Drag Star -obu nie przekonają wszystkie testy świata.<br><hr>x<br>Komentatorzy napisał(a):W testach porownawczych litrowych przecinakow R1 byla w koncu stawki ale brzmienie jej pieca dla mnie to nr 1<br><hr>R@F<br>Komentatorzy napisał(a):Widać mamy inne gusta bo dla mnie dzwięk big-banga jest okropny. Wole tradycyjnego screamera! <br><hr>Black-Ghost<br>
Macie inne gusta i bardzo dobrze,bo inaczej sprzedaż dotyczyłaby tylko Kawasaki a inne firmy -do zamknięcia.<br><hr>x
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości