Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Nowy regulamin World Superbike
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Nowy regulamin World Superbike

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 21/10/2012, 18:37

Komentatorzy napisał(a):Niech Ducati zrobi konkurencyjny silnik o pojemnosci 1000cm3 wtedy nie bedzie faworyzowania nikogo na starcie (tak postąpiła Aprilia)! Gdyby chcieli mogli by zastosowac silnik V4 ktory używają od zalania dziejów w MotoGP. Ale po co?? Skoro mogą mieć przewage przez zwiększoną pojemność! <br><hr>Black-Ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):Ducati w MotoGP to prototyp a w WSBK to rozwinięcie maszyny seryjnej, Ducati od wielu lat takie właśnie silniki robi (2 cylindry) więc ma zmieniać całą produkcję i tradycję pod WSBK? weź się ogarnij...<br><hr>luca_brasi<br>
Komentatorzy napisał(a):Aprilia jakoś mogła odstąpić od silnika V2 na rzecz nowo skonstruowanego silnika V4. Jest konkurencyjnie i przedewszystkim fair. Poprostu trzeba chcieć. Zresztą jakie to ma znaczenie ducati itak nic nie zwojuje. <br><hr>Kawasaki Screamer<br>
Komentatorzy napisał(a):Hmm, może i lepiej dla kawasaki, że nie startuje V-4 Ducati, bo znów, pokemony dostawałyby dubla, a tak to już bywało hahahaha...<br><hr>Spagetti i tak dalej...<br>
Komentatorzy napisał(a):Nie wiem dla czego ale odnoszę wrażenie że uczęszczasz jeszcze do gimnazjum! <br><hr>Black-Ghost<br>
Komentatorzy napisał(a):Żeby wyrównać do Was :-)...Hmmm, dlaczego nie możecie zacząć merytorycznie rozmawiać? To właśnie ja się pytam, tylko że ktoś głupi, albo jedne marki małą literką, a inne nie... popatrz nie lubię współczesnej japoni( miałem, czasem testuję, ale nie chcę już mieć), zagubiła się gdzieś w połowie lat 80-tych no może początku lat 90-tych, mniej więcej do tego czasu robili ciekawe motocykle, wyjątek RC 51/52 i TLR ...ot co...<br><hr>Spagetti Bolognese<br>
Komentatorzy napisał(a):Tak wiemy! Ty janku tylko Ducat i nic innego. Niestety silniki V2 kończą po mału już swoją egzystencje na rynku. <br><hr>Black-Ghost<br>
Nie można mówić hop... ponieważ.. obym się mylił... być może w przyszłości będziemy jeździć na baterie :-/ ...wtedy cała nasza dyskusja nie ma( nie będzie mieć sensu..), ot co..należy się cieszyć z tego co się ma póki czas..nie ważne czy 1- 2 czy 4/6 cylindrów...Chciałem też dodać, żem ciut realistą jestem i przypuszczam, że na starość będę jeździć Gienkiem 125, bo reszta będzie za ciężka...
Pozdr. <br><hr>Spagetti Bolognese
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

na górê