Dorabianie kluczy na podstawie stacyjki
• Strona 1 z 1
Dorabianie kluczy na podstawie stacyjki
Witam! Dzis byl sloneczny dzien i zapowiadalo nic takiej tragedii. Wzialem sobie ze stalego miejsca na polce kluczyk od mojego sprzeciku pojechalem troszke w teren i wrocilem najzwyczajniej do domu. Wpakowalem kluczyk do kieszeni, ktora po wszystkim okazala sie byc dizurawa. Na cale nie szczescie byl to jedyny kluczyk. Czy wie ktos ile takie dorobienie kluczyka kosztuje i gdzie jest taki punkt na terenie Gniezna lub Poznania.
Z gory dzieki za odp i pozdrawiam!
Z gory dzieki za odp i pozdrawiam!
- szogun891
- Świeżak
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
Juz sie dowiedzialem gdzie w Gnieznie mozna tak dorobic klucz, ale pojaiwl sie drugi problem przy zdejmowaniu stacyjki. A mianowicie, sruby ktore trzymaja stacyjke nie mozna odkrecic ich srubokretem bo sa polkoliste. Ktos wie jak to odkrecic?
- szogun891
- Świeżak
Tych srub sie nie odkreca ,to taki maly patent przeciw kradziezy.Mialem kiedys podobny problem niestety dawno i jesli dobrze pamietam to trzeba bylo stacyjke wykrecic razem z gorna polka i kablami ,przyjzyj sie temu to obczaisz
- torowiec
- Świeżak
to są specjalne śruby które w fabryce po dokręceniu się zrywają i zostają tylko półkoliste łebki tak samo jest w cbr900 najlepiej odkręcić z górną półką tak jak pisał torowiec, dorobienie takiego kluczyka w Lesznie to ok.40zł
- Piotr
- Świeżak
z resztą ten kto się zajmuje takimi rzeczami, powinien Ci sam to zrobić... już jego w tym głowa, ale oczywście cena wzrośnie 

Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
Wrocław
Motoman.Nie orientujesz gdzie dorabiaja kluczyk na podstawie stacyjki we wrocławiu?? Wczoraj zgubilem kluczyk podczas jazdy. Miałem go na smyczy i jak sie przedzierałem przez las to musiałem go starcic. 

- Hondaxl185
- Świeżak
Hondaxl185 na nasypowej (po drugiej stronie torowiska przy powstańców - z jednej strony jest bogusławskiego z drugiej nasypowa) jest gość, który otwiera wszystko i wszędzie. Pozamykane puszki, mieszkania i pewnie sejfy też, on dorobi Ci kluczyk na podstawie zamka. Gość ma taki fach w rękach, że strach się bać.
Jak przejedziesz/przejdziesz z bogusławskiego na wysokości urzedu miejskiego pod torami, skieruj sie w stronę powstańców, mniej więcej w połowie po prawej stronie bedziesz mial "serwis aut japońskich" na przeciwko będą brązowe metalowe drzwi - tam własnie ten gość urzęduje. Jakby go nie było (często wyjeżdża do zatrzaśniętych puszek) to zapytaj w tym serwisie japończyków o numer do niego i się umów.
Jak przejedziesz/przejdziesz z bogusławskiego na wysokości urzedu miejskiego pod torami, skieruj sie w stronę powstańców, mniej więcej w połowie po prawej stronie bedziesz mial "serwis aut japońskich" na przeciwko będą brązowe metalowe drzwi - tam własnie ten gość urzęduje. Jakby go nie było (często wyjeżdża do zatrzaśniętych puszek) to zapytaj w tym serwisie japończyków o numer do niego i się umów.
-
Synteks - Świeżak
No to dzieki Synteks
. Musze to zrobic . A nie orietujesz sie jaki byłby dobry olej do mojego motocykla?? Kupiłem go tydzien temu i musze wymienic dla wlasnego swietego spokoju, a nie jestem az tak doswiadzonym motocyklista zeby to wiedziec. Rok temu zaczołem na aprilce sonic i to kupilem do jazdy na wyprawe z ekipa.

- Hondaxl185
- Świeżak
Hondaxl185 informacji o oleju szukaj w serwisówce a przy okazji zmiany oleju zmień filtr bo inaczej to tak jakby włazić z brudnymi nogami do czystego łóżka.
P.S. Temat serwisówek jest już poruszony, skorzystaj z opcji 'szukaj'
P.S. Temat serwisówek jest już poruszony, skorzystaj z opcji 'szukaj'
-
Synteks - Świeżak
- Hondaxl185
- Świeżak
PDF (otwórz link) w trochę mało zrozumiałym języku co prawda.
ZresztÄ… wpisz w google -> file: pdf aprilia sonic
Pokombinuj trochÄ™ z frazami: aprilia sonic, manual, servis itp.
Pzdr
ZresztÄ… wpisz w google -> file: pdf aprilia sonic
Pokombinuj trochÄ™ z frazami: aprilia sonic, manual, servis itp.
Pzdr
-
Synteks - Świeżak
Witam. Mam problem bo zgubiłem na imprezie kluczyk do mojej "Krystyny"
(mojego skutera) i niestety to był mój jedyny kluczyk ;d. Co gorsza zostawiłem Kryche zablokowaną i musiałem kombinować co by tu zrobić żeby dojechać do domu.. W końcu rozkręciłem "czache" i rozmontowałem blokadę oraz kabelki i jakimś cudem dojechałem do domciu. Wie ktoś może gdzie będę mógł dorobić kluczyk od stacyjki ? na Terenie Rybnika lub okolic. ? Proszę o pomoc. z góry dziękuję. Boryc StBs.
(mojego skutera) i niestety to był mój jedyny kluczyk ;d. Co gorsza zostawiłem Kryche zablokowaną i musiałem kombinować co by tu zrobić żeby dojechać do domu.. W końcu rozkręciłem "czache" i rozmontowałem blokadę oraz kabelki i jakimś cudem dojechałem do domciu. Wie ktoś może gdzie będę mógł dorobić kluczyk od stacyjki ? na Terenie Rybnika lub okolic. ? Proszę o pomoc. z góry dziękuję. Boryc StBs.
- Boryc
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości