Kupno Yamahy tzr 50
• Strona 1 z 1
Kupno Yamahy tzr 50
Witam
Zastanawiam siÄ™ nad kupnem motoroweru Yamaha tzr 50
mam kilka pytań odnośnie niej :
1. Czy wogule warto kupować taki sprzęt będe nim przejeżdżał jakieś 10km dziennie i zastanawiam się czy jak na taką odległość nie wystarczył by mi jakiś chinol?
2. Ile ona wytrzyma(przebieg) bo np. Motocykle wytrzymujÄ… jakieÅ› 300k km
nie wiem jak to się ma do motorowerów i co ile trzeba robić remont silnika?
3. Czy przy jakiś określonych obrotach trzęsie niom, wiem że dużo tańszych motorowerów ma ten problem czy ona też?
Z góry dzięki za odpowiedzi
Zastanawiam siÄ™ nad kupnem motoroweru Yamaha tzr 50
mam kilka pytań odnośnie niej :
1. Czy wogule warto kupować taki sprzęt będe nim przejeżdżał jakieś 10km dziennie i zastanawiam się czy jak na taką odległość nie wystarczył by mi jakiś chinol?
2. Ile ona wytrzyma(przebieg) bo np. Motocykle wytrzymujÄ… jakieÅ› 300k km
nie wiem jak to się ma do motorowerów i co ile trzeba robić remont silnika?
3. Czy przy jakiś określonych obrotach trzęsie niom, wiem że dużo tańszych motorowerów ma ten problem czy ona też?
Z góry dzięki za odpowiedzi
- Mido2000
- Świeżak
1. Opłaca się, chciaż by dla pasji
Na początek nie musisz kupować prawie nówkę, kup coś zadbanego, z fajnym, nie zakatowanym silnikiem i wystarczy.
2. Wytrzymuje około 25k KM, po tym przebiegu cylinder traci kompresje i słabną osiągi. Wtedy kupujesz cylinder (~500zł) i śmigasz kolejne tyle.
3. Przy v-maxie na każdym biegu te pojemności zaczynają troszkę wibrować, ale da się zobaczyć co jest w lustekach ;p Bo w chinolach trzęsie praktycznie od 5k RPM

2. Wytrzymuje około 25k KM, po tym przebiegu cylinder traci kompresje i słabną osiągi. Wtedy kupujesz cylinder (~500zł) i śmigasz kolejne tyle.
3. Przy v-maxie na każdym biegu te pojemności zaczynają troszkę wibrować, ale da się zobaczyć co jest w lustekach ;p Bo w chinolach trzęsie praktycznie od 5k RPM
- Apovsky.
- Świeżak
nie ten dział
od tego masz dział skutery, 50, 125
wystarczy przejrzeć tematy
zamykam
od tego masz dział skutery, 50, 125
wystarczy przejrzeć tematy
zamykam
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości