Pierwszy motorek - Honda CBR F2 ??
• Strona 1 z 1
Pierwszy motorek - Honda CBR F2 ??
Witam!
Mam do Was pytanko moja znajomość motocykli ogranicza się do rozpoznania marki i może kilku modeli oraz to że mam prawko.
Szukam motocykla dla siebie aby przez co najmniej 3 sezony pouczyć się jeździć.
Wiadoma sprawa pojemność 600 nie więcej, no i teraz marka no i model... docelowo szukałem Suzuki Bandit, ewentualnie Honda Hornet oczywiście naked bo do ścigaczy jakoś mnie nie ciągnie zbytnio. Ale nie dawno znalazłem to ogłoszenie:
http://otomoto.pl/honda-cbr-600-f2-f3-c ... 11756.html
No i teraz mam parę pytań do Was:
1.Czy przy wzroście 194 i wadze 96 będzie wygodna pozycja za kierownicą ?
2.Czy jest ktoś kto może go już oglądał ?
3.Czy Waszym zdaniem warto jechać i go sprawdzać ?
4.A jeśli nie te co wymieniłem to jakie byście doradzali biorąc pod uwagę mój wzrost i wagę ?
Z góry dziękuję za odpowiedź
Mam do Was pytanko moja znajomość motocykli ogranicza się do rozpoznania marki i może kilku modeli oraz to że mam prawko.
Szukam motocykla dla siebie aby przez co najmniej 3 sezony pouczyć się jeździć.
Wiadoma sprawa pojemność 600 nie więcej, no i teraz marka no i model... docelowo szukałem Suzuki Bandit, ewentualnie Honda Hornet oczywiście naked bo do ścigaczy jakoś mnie nie ciągnie zbytnio. Ale nie dawno znalazłem to ogłoszenie:
http://otomoto.pl/honda-cbr-600-f2-f3-c ... 11756.html
No i teraz mam parę pytań do Was:
1.Czy przy wzroście 194 i wadze 96 będzie wygodna pozycja za kierownicą ?
2.Czy jest ktoś kto może go już oglądał ?
3.Czy Waszym zdaniem warto jechać i go sprawdzać ?
4.A jeśli nie te co wymieniłem to jakie byście doradzali biorąc pod uwagę mój wzrost i wagę ?
Z góry dziękuję za odpowiedź

- HarcMetal
- Świeżak
właśnie enduro i turystyki jakoś nie za bardzo mi pasują znaczy nie podobają mi się ( chyba, że sie sytuacja życiowa zmieni to ewentualnie transalpa bym szukał albo africa twin (czy jak to tam sie pisało
))
Mówisz że bandziory były by ok ? ( jeździłem na jednym i nie było źle ale myślałem że może na czymś innym pośmigać ale jeśli to był by jedyny co by pasował to chyba jednak przy nim zostanę )
Pozdrawiam

Mówisz że bandziory były by ok ? ( jeździłem na jednym i nie było źle ale myślałem że może na czymś innym pośmigać ale jeśli to był by jedyny co by pasował to chyba jednak przy nim zostanę )
Pozdrawiam

- HarcMetal
- Świeżak
Czajnik88: zakładam bo każdy ma inne preferencje wzrost itp.
tak więc i temat nie ma dwóch rozwinięć mimo podobnego tematu
Hmm czyli nastawić się na bandity ? hmm a powiedzcie mi czy 600 i 1200 sa tej samej wielkości jeśli chodzi o wysokość długość itp.?? czy wszytsko tak samo tylko wielkość silnika inna ??

Hmm czyli nastawić się na bandity ? hmm a powiedzcie mi czy 600 i 1200 sa tej samej wielkości jeśli chodzi o wysokość długość itp.?? czy wszytsko tak samo tylko wielkość silnika inna ??
- HarcMetal
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.