Motocykle w Anglii
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Ja na poczatku sierpnia jade do starego do londynu i tez zamierzam kupic jakas maszynke, chyba wybor padnie na CBR 600 F2/F3 tak do 8k, moze byc ciezko, ale zobaczymy. Tylko wlasnie nie wiem czy oplaca sie tam kupowac, czy nie lepiej w PL
-
Rafal328 - Świeżak
Podobno w Londynie są drogie motocykle, tak przynajmniej mówił mi mieszkaniec tego miasta który chciał kupić tam moto, jedno myśle ze jest pewne-jeśli kupisz moto w anglii, będzie napewno w lepszym stanie niż w polsce i nie kombinowane-kupuj tylko z przeglądem...
636 (05), ZX7R (98)
- tobi-UK
- Świeżak
Drogo tania, wiadomo jak będziesz chciał kupić moto np. z 96roku z przebiegiem 5 tyś mil to będziesz musiał sporo zapłacić ( full serwis itp.) a jeśli będziesz szukać czegoś nowszego z wielkim przebiegiem będzie taniej. Ja jak szukałem swojego to ceny były podobne w całej Anglii.
eagle
GSX-R 600 K6
GSX-R 600 K6
-
orlik1981 - VIP Åšcigacz.pl
z 96 raczej z takim przebiegiem nie realne, ja często zaglądam na aukcje i ceny róznia sie w anglii, mniejsza z tym wiadomo do ceny moto trzeba doliczyć transport w moim przypadku to było 1200 plus rejestracja z tego co mi pisał nowy własciciel 700 zł
636 (05), ZX7R (98)
- tobi-UK
- Świeżak
Re: Motocykle w Anglii
gowno prawda....mieszkam od pewnego czasu w angli i połazilem troche po komisach i wiem jakie sa ceny(TE SAME CO W POLSCE)owszem kupisz taniej ale szrot zajechany na maxa....sharesnake napisał(a):Witam wszystkich. Czy znacie jakieś stronki z linkami w Anglii ze sprzedażą motocykli?
Z tego co wiem to można tanio tam kupić moto.
pozdro
Do pełna i na plażę.CZADU!!!
-
sieniol - Świeżak
masz człowieku pojęcie o żabach, nikt nie kupuje moto w komisach chyba ze angol wiadomo ze będą tam droższe niż od prywatnego sprzedawcy, zastanów sie co piszesz skoro tu ceny są takie same dlaczego coraz więcej ludzi sciąga z anglii moto?? dla jaj??
636 (05), ZX7R (98)
- tobi-UK
- Świeżak
ty chyba niewiesz co piszesz.....moto w komisach tez są tanie np. odwiedzilem kilka w Southend on Sea ale jak cos jest za gowniane pieniadze to to gowno warte jest.....kup sobie nawet głupią gazete Loots'a to zobaczysz ze wcale nie jest tak miło....a i owszem mozna wyrwac tanie moto ale na licytacji lub od gostka co sie wysypal i ma stracha jezdzic....ew z długiem ubezpieczeniowym hehe....pozdrotobi-UK napisał(a):masz człowieku pojęcie o żabach, nikt nie kupuje moto w komisach chyba ze angol wiadomo ze będą tam droższe niż od prywatnego sprzedawcy, zastanów sie co piszesz skoro tu ceny są takie same dlaczego coraz więcej ludzi sciąga z anglii moto?? dla jaj??
-
sieniol - Świeżak
nie nie zalało mnie... a ja kupiłem kawe zx6r 2000 rok za 1500 funtów, poprzednio miałem zx6r 95 i dałem za nie 1000 funtów, obie kupiłem do 5 mil od domu trzeba tylko mieć pojęcie, znać język, pokminic a zastawiac sie linkami i ofertami komisowymi to każdy umie
co do licytacji to co za baran by kupował na licytacji, jesli chodzi ci o ebay to wszystko da sie załatwic poza, a jeśli myślisz o typowej to tam kupują tylko desperaci brak jakiejkolwiek możliwości sprawdzenia
ile wogóle jesteś w anglii chłopcze, ze jesteś taki obeznany-ja wywiozłem juz kilka moto dla znajomych-wolą kupić w anglii niż we włoszech
co do licytacji to co za baran by kupował na licytacji, jesli chodzi ci o ebay to wszystko da sie załatwic poza, a jeśli myślisz o typowej to tam kupują tylko desperaci brak jakiejkolwiek możliwości sprawdzenia
ile wogóle jesteś w anglii chłopcze, ze jesteś taki obeznany-ja wywiozłem juz kilka moto dla znajomych-wolą kupić w anglii niż we włoszech
636 (05), ZX7R (98)
- tobi-UK
- Świeżak
po pierwsze to chodzi mi o licytacje halową....jak wiesz takowe są w angli samochodow rekwirowanych i motocykli,po drugie nie jestem tu po to aby kogokolwiek obrazac bo to styl chlopow ze wsi!!!po trzecie jestem wystarczająco dlugo aby dobrze sie dogadac i wiem w czym rzecz sie ma....jak masz chec to wpadaj na swoim bzyku to pogadamy przy browarach....teraz jestem na urlopie a jak wroce to dam ci znac ....ciekawe czy przyjmiesz zaproszenie od jak to nazwales "chłopczyka" WĄTPIĘ!!! jakby co to HA2 reszta jak wroce...tobi-UK napisał(a):nie nie zalało mnie... a ja kupiłem kawe zx6r 2000 rok za 1500 funtów, poprzednio miałem zx6r 95 i dałem za nie 1000 funtów, obie kupiłem do 5 mil od domu trzeba tylko mieć pojęcie, znać język, pokminic a zastawiac sie linkami i ofertami komisowymi to każdy umie
-
sieniol - Świeżak
ciesze sie ze nie jesteś tu po to by kogoś obrażać, spoko nie podlece na bzyku bo wracam do polski (za 3 dni) mam nadzieje na stałe... gdybym zostawał pewnie zebym wpadł na jakie bro pozdro
636 (05), ZX7R (98)
- tobi-UK
- Świeżak
jak chcesz to wpadaj do polski na bronxa na wybrzeze....narkatobi-UK napisał(a):ciesze sie ze nie jesteś tu po to by kogoś obrażać, spoko nie podlece na bzyku bo wracam do polski (za 3 dni) mam nadzieje na stałe... gdybym zostawał pewnie zebym wpadł na jakie bro pozdro
-
sieniol - Świeżak
W dzisiejszym globie trudno o dobry translator internetowy.wszystkie maja z nich ma wady jeden jest cudny a drugi gorszy.Pytanie brzmi ktory z nich przoduje? Czy ten najbardziej popularny na ktory dziennie wchodzi masa ludzi tysiecy osob i nie da sie tlumaczyc bo ciagle jest serwer pelny lub moze ten na ktory kilka osob wchodzi ale za to jest niewiele mniej translacji. Obecnie tlumacz (otwórz link) dziala juz na zasadzie tlumaczenia calych tekstow naraz.Juz nie trzeba sie męczyc z singlowym tlumaczeniem, w tych czasach wystarczy wkleic dany tekst a taki skrypt znajdzie wynik wyszukiwan w api i pokaze jego na domenie.Ponadto tego typu skrypt udostepnia userom archiwizowanie wyszukiwan dzieki czemu skrypt nastepnym razem blyskawicznie przetworzy wynik.W dzisiejszym globie nie ma rzeczy niemozliwych.Jednym slowem jest to tak zwany myslacy multislownik.Taki tlumacz moze nam sluzyc nie tylko do wyszukiwan szkolnych ale rowniez umili nam prace w
tlumaczeniu wielu innych tekstow.Czy zastanawiali sie panstwo jak ciezko jest tlumaczyc pojedynczo zdania w slowniku? Pytanie brzmi po co sie przemęczac skoro nasz glob jest juz tak superzautomatyzowany ze nie potrzebujemy chodzic naokolo skoro wynik mamy na klik urzadzenia komputerowego.
tlumaczeniu wielu innych tekstow.Czy zastanawiali sie panstwo jak ciezko jest tlumaczyc pojedynczo zdania w slowniku? Pytanie brzmi po co sie przemęczac skoro nasz glob jest juz tak superzautomatyzowany ze nie potrzebujemy chodzic naokolo skoro wynik mamy na klik urzadzenia komputerowego.
- ajs22
- Świeżak
Sieniol - typowa napinka chłopaka zza Gdyni patrzac od strony Gdańska.
Takie zaparasznie niby to na browara " to sobie zobaczysz jakim chlopcem jestem" brzmi jak spotkanie w koszulkach wyrwanymi rękawkami he he i umawianie sie na solówke do tego ta elastyczność miejsca Polska czy U.K. no i ta satyfakcja gosciu nie pisze pewnie wgniotlem go w ziemie moim zdecydowaniem przekazalem podprogowo ze mam zajebisty biceps i napierdalam sie jak sztan pod klubem Ucho he he.
Ps.to jest forum motcyklowe a nie planer ustawek chcesz sie wyladowac to teraz mamy Euro Gdyńskie kluby wystawią swoją paczke jak przejdziesz eliminacje może sie załapiesz ale na tym forum nikt sie z Toba na solowki nie zamierza umawiac.
Takie zaparasznie niby to na browara " to sobie zobaczysz jakim chlopcem jestem" brzmi jak spotkanie w koszulkach wyrwanymi rękawkami he he i umawianie sie na solówke do tego ta elastyczność miejsca Polska czy U.K. no i ta satyfakcja gosciu nie pisze pewnie wgniotlem go w ziemie moim zdecydowaniem przekazalem podprogowo ze mam zajebisty biceps i napierdalam sie jak sztan pod klubem Ucho he he.
Ps.to jest forum motcyklowe a nie planer ustawek chcesz sie wyladowac to teraz mamy Euro Gdyńskie kluby wystawią swoją paczke jak przejdziesz eliminacje może sie załapiesz ale na tym forum nikt sie z Toba na solowki nie zamierza umawiac.
DT 125 R 97 r KLR 650 c 2002r
- grzegorz77
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości