Co wybrac myślac przyszłosciowo
• Strona 1 z 1
Co wybrac myślac przyszłosciowo
Witam. Mam problem ( i nie jest to typowy problem - jaki model ) z wyborem motoru. Mam 16 lat i myslac przyszlosciowo chcialbym zeby mi starczyl na troche i tutaj pytanie do was
co wybrac - jaka pojemnosc i czy to mialbybyc skuter , cross , turystyk , chopper (ehehe nie;P ) czy scigacz ..
co wybrac - jaka pojemnosc i czy to mialbybyc skuter , cross , turystyk , chopper (ehehe nie;P ) czy scigacz ..
- sebi333
- Świeżak
no chlopak o tym mowi
ale chchialby sobie kupic cos teraz na dluzej.ja bym kupil scigacza lub jakies endurko.ale najlepiej to scigacz jakas nsr ewentualnie rs.oczywiscie125cm3. 

nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
- patrykmulek
- Bywalec

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
Lubisz jeździć po lesie?? Weź crossa! Lubisz mykać turystycznie?? Weż enduro turystyka lub choppera. Lubisz szybką jazdę?? Weż ścigacza. Zdecyduj się, napisz a ana pewno ktoś ci doradzi:). Ja mam derbi sende r 80 i przyjemnie się tym jeździ. Przy prędkości 90km/h jest fajnie.
- Smoli
- Świeżak
Czy bedac 18 latkiem i majac okolo 186 nie bede wygladal smiesznie na takim "scigaczu" ? I jak to jest z enduro 125 tez sa troche mniejsze?
a wlasnie mentlik mi sie zrobil wiec licze na to ze mi pomozecie - jezdzic chcialbym wszedzie ale uwaga musze jeszcze dojezdzac do szkoly 10 km
a wlasnie mentlik mi sie zrobil wiec licze na to ze mi pomozecie - jezdzic chcialbym wszedzie ale uwaga musze jeszcze dojezdzac do szkoly 10 km
- sebi333
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości