Motocyklowe gadu-gadu w Radiostacji
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
jak tam same pedaly pracuja to czego sie dziwic,kurde spotkam jakiegos dziennikarza z TVN i bede na rauszu to mu chyba pysk obije
xxxx
-
fajerstarter - VIP Ścigacz.pl
Co masz na myśli Fajerku mówiąc,że nam gębę doprawia ? A bo to nieprawda niby,że szlifiery napierają po 200 z hakiem po mieście ? Może to wymyślona bujda przez tych niedobrych dziennikarzy.
To co wygadywał Adaś o tym,że lata 50 km/h i 130 na autostradzie to niby prawda była ? No ja go rozumiem.Ma chłopak firmę i musi wyjść z twarzą,ale ludzie litości...
Co niektórzy probowali z nas zrobić jeb*** kółko różańcowe.Tutaj mamy tor,tu jeździmy wolniutko,tutaj oddajemy krew a tutaj pomagamy PIERDOLNIĘTYM dzieciom z domu świrniętego bachora od sióstr bosych.
TO DOPIERO BYŁO DOPRAWIANIE GĘBY ! GĘBY HIPOKRYZJI PEŁNĄ PARĄ !!!
A ja powtarzam ...
A James Dean leży w grobie i się przewraca ....
O ile w ogóle komus mówi coś ta postać i postać,którą zagrał ...
A teraz idę oddam całą krew,pojadę na ZX-10 - 50 km/h i mało tego na każdych światłach będę się zatrzymywał i wylizywał babci tyłek a potem ją przeprowadzał przez pasy w zielonej kamizelce OF COURSE ! Bo jakże by inaczej ...
To co wygadywał Adaś o tym,że lata 50 km/h i 130 na autostradzie to niby prawda była ? No ja go rozumiem.Ma chłopak firmę i musi wyjść z twarzą,ale ludzie litości...
Co niektórzy probowali z nas zrobić jeb*** kółko różańcowe.Tutaj mamy tor,tu jeździmy wolniutko,tutaj oddajemy krew a tutaj pomagamy PIERDOLNIĘTYM dzieciom z domu świrniętego bachora od sióstr bosych.
TO DOPIERO BYŁO DOPRAWIANIE GĘBY ! GĘBY HIPOKRYZJI PEŁNĄ PARĄ !!!
A ja powtarzam ...
A James Dean leży w grobie i się przewraca ....
O ile w ogóle komus mówi coś ta postać i postać,którą zagrał ...
A teraz idę oddam całą krew,pojadę na ZX-10 - 50 km/h i mało tego na każdych światłach będę się zatrzymywał i wylizywał babci tyłek a potem ją przeprowadzał przez pasy w zielonej kamizelce OF COURSE ! Bo jakże by inaczej ...
Dobrze jest mieć zawsze przy sobie butelkę wódki na wypadek ukąszenia przez węża.W sumie to tak dla pewności można przy sobie nosić i węża ...
-
Gepard - Świeżak
Gepard napisał(a):Co masz na myśli Fajerku mówiąc,że nam gębę doprawia ? A b (.......) lizywał babci tyłek a potem ją przeprowadzał przez pasy w zielonej kamizelce OF COURSE ! Bo jakże by inaczej ...
i gepard dobrze prawi. gadka ze motocyklisci sa tacy spokojni (o predkosci) to kurwa bujda i to straszna. jasne ze nikt nie chcial mowic na antenie ze 80% zapierdala po ulicach ale mozna bylo wyjsc z tego inaczej. a w wiekszosci programow o motocyklistach (`sa to na ogol szalency` `dawcy` itp) np na tvnie tvp itd maja racje i nie ma co pierdolic ze tak nie jest. to jest oszukiwanie samych siebie i robienie z nas ciot.
-
maniekzx6r - Świeżak
Anetta napisał(a):Kaja napisał(a):Dorota![]()
jesteś gwiazdą, mówią o Tobie w radiostacji
a jednak wydarzenie roku, całe forum.scigacz.pl przy radio odbiornikach
Kaja, znasz mnie wiesz co bym Ci pokazała jak byś mi to powiedziała w twarz ? hihihi
Gwiady to ja wam pokaże hahahaha, tylko fotki zmniejsze

Anetta zmień nastawienie... męcząca jesteś.
Jakiś Baca Cię w końcu udusi i po co Ci to...??

Co się czepiacie, chłopcy mówili co chcieli

Następnym razem zaprosimy innych motórowców, posłuchamy innych opini np Gepcia...albo Baranka no może jakąś jeszcze owieczkę do pary i koniecznie misia z pszczółkami. Ok?

Motocyklowy Bank Krwi 777
"CBRedHondaLive"
"CBRedHondaLive"
-
dormarcia - VIP Ścigacz.pl
-
DieDieMyDarling666 - Świeżak
w tym linku jest typowe doprawienie geby motocyklista przez TVN
skad oni wzieli ten sondaz?chyba tylko jakis pedal z TVNu sobie go wymyslil,w kazdym badz razie jak ja sie zatrzymuje w mniejszej miejscowosci to nie widze zeby babcie albo ktos sie mnie bal i do tego bardziej niz pobic wlaman itp.i jeszcze ten popierdolony dziadek z psem co boi sie wyjsc z psem na spacer bo pies go pod motor wciagnie,ech szkoda gadac ale sami se okukajcie
http://www.youtube.com/watch?v=DFV-JEoAxWg&NR
skad oni wzieli ten sondaz?chyba tylko jakis pedal z TVNu sobie go wymyslil,w kazdym badz razie jak ja sie zatrzymuje w mniejszej miejscowosci to nie widze zeby babcie albo ktos sie mnie bal i do tego bardziej niz pobic wlaman itp.i jeszcze ten popierdolony dziadek z psem co boi sie wyjsc z psem na spacer bo pies go pod motor wciagnie,ech szkoda gadac ale sami se okukajcie
xxxx
-
-
DieDieMyDarling666 - Świeżak
spoko,ale jeszcze chcialbym wam przypomniec sytuacje sprzed kilku lat,z chlopakami z kamikadze sqad lublin i ekipa TVN "UWAGA"
co ty na to gepard?
co ty na to gepard?
xxxx
-
fajerstarter napisał(a):w tym linku jest typowe doprawienie geby motocyklista przez TVN
to bylo opisane w swiecie motocykli
chłopak nie zatrzymał sie bo chciał wstąpic do policji, a zatrzymanie mogło zruinowac te plany
On jechał scigaczem yamahą, a uciekiniezy starą MZ- i jak tu nie nazywac policji DEBILAMI

- pawlak200192
- VIP Ścigacz.pl
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4