Prawo jazdy kat.A
• Strona 1 z 1
Prawo jazdy kat.A
Witam 9 stycznia 2013 roku staje się pełnoletni. 9 pazdziernika moge przystapic na kurs kat.A jak i kat.B. z B nie mam zadnych problemow lecz WORD zakonczyl wykonywanie egzaminow praktycznych na kat.A 1 listopada tego roku do marca 2013. dzwonilem do osrodka w moim miescie ( Zabrze ) mowia ze nie ma fizycznej mozliwosci zebym ukonczyl juz ten kurs. Myslalem ze uda mi sie skonczyc chociaz teorie a zaczac po urodzinach zdawac partyczny, lecz haczyk jest tu ze 19 stycznia zmieniaja sie przepisy i trzeba miec 24 lata.. jestem zafascynowany motocyklami, jest to moja masja jak i zyciowe marzenie wiec teraz mam pytanie czy dam rade jakos wykonac te prawojazdy. i kolejne pytanie, czy zaczynajac teorie w tym miesciacu ( jak by jakims cudem mi sie udalo ja zakonczyc ) - [ w 2012 gdy trzeba miec 18 lat na kat.A ] moglbym w marcu kontynowac egzamin pomimo wejscia w zycie przepisu ustanawiajacego granice wieku na min.24lata. jest to dla mnie bardzo wazne dziekuje za odp
- Matez550
- Świeżak
Ale chodzi o to, że trzeba się później bawić znowu w zdawanie egzaminów, jeszcze jak się pozmieniają, teoria, praktyczny i znowu stresować się, wydawać pieniądze, etc.
- michalwalc
- Świeżak
całe życie coś się zdaje
jak oblejesz, to świat się nie kończy
to co już będziesz miał zdane, to nikt Tobie tego nie odbierze
jak oblejesz, to świat się nie kończy
to co już będziesz miał zdane, to nikt Tobie tego nie odbierze
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości