rękawice Alpinestars GP TECH - jak rozpoznać podróbki ?
• Strona 1 z 1
rękawice Alpinestars GP TECH - jak rozpoznać podróbki ?
Witam, zakupiłem w licytacji rękawiczki Alpinestars GP TECH czarne z Anglii, wiem że normalnie stoją po 1000zł jakoś, ale się skusiłem. Zawsze przecież mogę towar zwrócić, a potem zgłosić sprawę allegro i gościowi blokną konto za handel podróbami
Zdjęcia wstawię po południu, ale może ktoś wie jak rozpoznać podróby i orginały? Bo kolory się zgadzają
Dzięki

Zdjęcia wstawię po południu, ale może ktoś wie jak rozpoznać podróby i orginały? Bo kolory się zgadzają
Dzięki
-
DawKun - Świeżak
Sprawdź czy ma podwójne X. Np. XXS, XXL. Takich rozmiarów nie podrabiają. To na pewno, kolory - trudno utrafić, wszystko zależy od tego, która fabryka podrabiała. Po wyglądzie logo też można dojść do tego.
Miczab - Twój partner w motozakupach 

-
Miczab - Administrator
rozmiar. M
bo taki noszÄ™
Nie mogę teraz zdjęć zrobić, bo bateria do aparatu się dopiero ładuje.
To co rzuciło mi się w oczy pierwsze to krzywe szwy. W najwyższym produkcie renomowanego producenta wszystko powinno być chyba równiutkie, idealne i cycuś. Ale zanim zacznę najeżdżać na sprzedawce, to wolałbym mieć pewność
Jeszcze drobne nierówności na plastiku i żółta wyściółka w samym środku (tam gdzie dłoń) jest z takiego w miarę miłego materiału.
Dodam dokładne zdjęcia jak tylko bateria się naładuje czyli dziś po południu
bo taki noszÄ™
Nie mogę teraz zdjęć zrobić, bo bateria do aparatu się dopiero ładuje.
To co rzuciło mi się w oczy pierwsze to krzywe szwy. W najwyższym produkcie renomowanego producenta wszystko powinno być chyba równiutkie, idealne i cycuś. Ale zanim zacznę najeżdżać na sprzedawce, to wolałbym mieć pewność
Jeszcze drobne nierówności na plastiku i żółta wyściółka w samym środku (tam gdzie dłoń) jest z takiego w miarę miłego materiału.
Dodam dokładne zdjęcia jak tylko bateria się naładuje czyli dziś po południu

-
DawKun - Świeżak
Sprzedawca z Anglii
http://allegro.pl/rekawice-alpinestars- ... 88589.html
Ma inne rękawiczki, ale same eLki
załączam zylion zdjęć w albumie na is'ie
http://imageshack.us/g/1/9789946/
Jak widać miejscami szwy i inne bajery są tak krzywe, niedorobione albo mają wystające kawałki, że chyba jakiemuś ślepemu chińczykowi się one trafiły do robienia.
Myślę, że Alpinestars nie pozwoliłby sobie na taką kpinę wręcz z ich najwyższego produktu
Proszę was o opinie, zdanie, może jak ktoś ma orginały to porównanie
Dzięki
http://allegro.pl/rekawice-alpinestars- ... 88589.html
Ma inne rękawiczki, ale same eLki
załączam zylion zdjęć w albumie na is'ie
http://imageshack.us/g/1/9789946/
Jak widać miejscami szwy i inne bajery są tak krzywe, niedorobione albo mają wystające kawałki, że chyba jakiemuś ślepemu chińczykowi się one trafiły do robienia.
Myślę, że Alpinestars nie pozwoliłby sobie na taką kpinę wręcz z ich najwyższego produktu
Proszę was o opinie, zdanie, może jak ktoś ma orginały to porównanie
Dzięki
-
DawKun - Świeżak
Spokojnie
dlatego wszystko robiłem przez allegro i PayU, teraz trochę opinii i spróbuję się dogadać ze sprzedawcą o zwrot towaru ( z uwzględnienem przesyłki w obie strony na jego koszt)
Jak nie to zgłoszę do ochrony konsumenta i allegro o zablokowanie jego konta itp. itd.

Jak nie to zgłoszę do ochrony konsumenta i allegro o zablokowanie jego konta itp. itd.
-
DawKun - Świeżak
Nie dodałem zdjęć przez forum bo jakiś problem jest kurcze, klikam na dodaj załącznik, wybieram z dysku, dorzucam komentarz, klikam na dole dodaj załącznik i nic
wykonanie i szczegóły, szwy są krzywo, jakby robił je pijany, a powinny być prosto
Podobnie jak wystające niteczki, długość szwów różna (raz dłuższe raz krótsze te odcinki)
ale te podwójne X to nie wiem o co chodzi ;p, które to?
Rękawiczki zwracam, Pani nawet zwróci mi koszt wysyłki - wysłałem jej częsci z regulaminu allegro ;p
Poszukam jakiś innych z serii cena/jakość
wykonanie i szczegóły, szwy są krzywo, jakby robił je pijany, a powinny być prosto
Podobnie jak wystające niteczki, długość szwów różna (raz dłuższe raz krótsze te odcinki)
ale te podwójne X to nie wiem o co chodzi ;p, które to?
Rękawiczki zwracam, Pani nawet zwróci mi koszt wysyłki - wysłałem jej częsci z regulaminu allegro ;p
Poszukam jakiś innych z serii cena/jakość
-
DawKun - Świeżak
Aaa no tak (io sono stupido)
a link do albumu na imageshacku dałem
ew. mogÄ™ jeszcze tak
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
a link do albumu na imageshacku dałem

ew. mogÄ™ jeszcze tak

-
DawKun - Świeżak
jak to wymyśliłeś? rękawice kosztują 1000zł, ty kupiłeś za 300. czy tak trudno użyć mózgu i wpaść na to, że nikt ci za takie drobne alpinów nie sprzeda?
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość