Deauville czy dl porada dla przyjaciela
• Strona 1 z 1
Deauville czy dl porada dla przyjaciela
Witam,
Tym razem pytanie na prośbę kolegi..
Jeździ obecnie xj 600 1992r... Chce wymienić na coś nowszego.. Uniwersalny, na wypady weekendowe i ekonomiczny..
Bardzo podoba mu się deauville 700 ale ma pewne obawy - 5 biegowa skrzynia czy nie powoduje większego spalania, obawa że jest za ciężki i za szeroki na przeciskanie się w korkach..
Ja podpowiedziałem mu że może poszukać dl 650 - 6 biegowa skrzynia, silnik V, i ekonomiczny,
a głównie też nie za wiele mogę mówić o deauville.
Prosiłbym was specjalnie dla niego o wasze opinie.. Szczególnie właścicieli deauvilla..
Jeździmy z kumplem na wypady weekendowe a tak w tygodniu to najczęściej po mieście.
Tym razem pytanie na prośbę kolegi..
Jeździ obecnie xj 600 1992r... Chce wymienić na coś nowszego.. Uniwersalny, na wypady weekendowe i ekonomiczny..
Bardzo podoba mu się deauville 700 ale ma pewne obawy - 5 biegowa skrzynia czy nie powoduje większego spalania, obawa że jest za ciężki i za szeroki na przeciskanie się w korkach..
Ja podpowiedziałem mu że może poszukać dl 650 - 6 biegowa skrzynia, silnik V, i ekonomiczny,
a głównie też nie za wiele mogę mówić o deauville.
Prosiłbym was specjalnie dla niego o wasze opinie.. Szczególnie właścicieli deauvilla..
Jeździmy z kumplem na wypady weekendowe a tak w tygodniu to najczęściej po mieście.
- Rebo2
- Świeżak
niech bierze deauvilla. mimo ze 5 biegów ale to niczemu nie szkodzi. gdyby szkodzilo, to wszystko motocykle robiliby 6 biegowe ;p przykladowo bandit 1200 tez na 5 biegow. ogromny plus dla hondy - calkowicie bezobslugowy wał kardana. nie musialby sie martwic niczym, tylko jezdzic
gdzies tu na scigaczu był test deauvilla i mimo ze ma seryjne boczne kufry, to jest zarąbisty także na miasto. nie ma problemów z przesiskaniem sie w korkach. spalanie takze jest małe. jak szukasz tak jak napisales uniwersalnego i ekonomicznego, moim zdaniem z tych dwóch moto -> honda 

Była: Honda NTV 650, Jest: Honda CBR 900RR
-
DaroNTV - Świeżak
senekkorzenna jaki z tego turystyk przy tak kiepskiej mocy, momencie i gigantycznej wadze porownywalnej z B1250 ..... no i cena prawie taka sama jak GSX1250FA ......... wybor chyba jest prosty
Twoj podpis jest za dlugi
-
leff - ZlyCzlowiek
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości