Honda NTV 650 dobry wybór?
• Strona 1 z 1
Honda NTV 650 dobry wybór?
Witam!
Jestem poczÄ…tkujÄ…cy i proszÄ™ opinie na temat HONDY NTV 650 1988r. Moto jest po serwisie w ASO na co dokumenty. WyglÄ…da na bardzo zadbane. cena to 4200.
Czy uważacie że to dobry motor na jazdę po mieście i trasy dla początkującego?
Jestem poczÄ…tkujÄ…cy i proszÄ™ opinie na temat HONDY NTV 650 1988r. Moto jest po serwisie w ASO na co dokumenty. WyglÄ…da na bardzo zadbane. cena to 4200.
Czy uważacie że to dobry motor na jazdę po mieście i trasy dla początkującego?
- dorytian
- Świeżak
dokładnie. bardzo spokojny motorek mimo ze 650ccm. sam mialem takiego na peirwsze moto, teraz moj brat. po 1 sezonie juz mi sie znudzil. z szybą racja, sam dokupiłem akcesoryjną. sie nawet nie zastanawiaj za te pieniadze. i masz bezobslugowy wał kardana 

Była: Honda NTV 650, Jest: Honda CBR 900RR
-
DaroNTV - Świeżak
Kup sobie w zapas regulator napięcia albo zmontuj sobie wiatraczek taki od komputera na starym bo w to bolączka. Na szczęście chyba jedyna, wóź ją ze sobą bo lubi padać na trasie. Możesz sobie ją też zamontować z przodu tam gdzie masz klaksony dla lepszego chłodzenia.
- Slusar91
- Świeżak
Kup sobie w zapas regulator napięcia albo zmontuj sobie wiatraczek taki od komputera na starym bo w to bolączka. Na szczęście chyba jedyna, wóź ją ze sobą bo lubi padać na trasie. Możesz sobie ją też zamontować z przodu tam gdzie masz klaksony dla lepszego chłodzenia.
Masz 123 posty to powinieneś wiedzieć jak korzysta się z opcji "edytuj"
Przeczytaj jeszcze raz regulamin w punkcie pisania post pod swoim postem.
senekkorzenna
Masz 123 posty to powinieneś wiedzieć jak korzysta się z opcji "edytuj"
Przeczytaj jeszcze raz regulamin w punkcie pisania post pod swoim postem.
senekkorzenna
- Slusar91
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości