[Harley-Davidson Softail Slim] Harley-Davidson FLS Softai
• Strona 1 z 1
[Harley-Davidson Softail Slim] Harley-Davidson FLS So
Dyskusja na temat: Harley-Davidson FLS Softail Slim - retro cool
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Harley-Davidson FLS Softail Slim - retro cool
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Harley-Davidson FLS Softail Slim - retro cool
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
lampa jest zintegrowana w kierunkach<br><hr>ŁukaszKomentatorzy napisał(a):A gdzie to cudo ma tylną lampę ? tak z ciekawości ...<br><hr>Dexter900<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zgadzam siię z autorem,
normalnie jeżdze cb 900
miałem okazję jeździć slimem przez 4 dni; zrobiłem prawi 600 km
jestem nim zachwycony;
styl, sposob oddawania mocy, pozycja -> dla mnie bomba
motocykl jest zaskakująco zwrotny, zrywny i dotego ten dźwięk przy przyspieszaniu;
polecam każdemu....dosłownie kazdemu. Jeżeli tylko podejdziemy do motocykla bez uprzedzeń ze to H-D to on odwdzięczy się niesamowitą przyjemnoscia z jazdy.<br><hr>senku
normalnie jeżdze cb 900
miałem okazję jeździć slimem przez 4 dni; zrobiłem prawi 600 km
jestem nim zachwycony;
styl, sposob oddawania mocy, pozycja -> dla mnie bomba
motocykl jest zaskakująco zwrotny, zrywny i dotego ten dźwięk przy przyspieszaniu;
polecam każdemu....dosłownie kazdemu. Jeżeli tylko podejdziemy do motocykla bez uprzedzeń ze to H-D to on odwdzięczy się niesamowitą przyjemnoscia z jazdy.<br><hr>senku
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Też się zdziwiłemKomentatorzy napisał(a):Święta Mateczko z Galapagos, Łowca! Poleję Cię wodą święconą jak Cię zobaczę!<br><hr>ZM<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie rozumiem czemu HD zamyka sie na swoich stalych klientów i nie podejmuje bardziej agresywnej walki o ludzi którzy jezdza japonskimi chopperami. <br><hr>Prowler
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Harley produkuje i sprzedaje ponad 300tys. maszyn rocznie. Zapewne pytasz o polski rynek? Podejrzewam, że w USA nawet nie wiedzą, że w takim kraiku jak Polska sprzedaje się ich motocykle. Nie wymagaj by nas traktowali jakoś specjalnie.Komentatorzy napisał(a):Nie rozumiem czemu HD zamyka sie na swoich stalych klientów i nie podejmuje bardziej agresywnej walki o ludzi którzy jezdza japonskimi chopperami. <br><hr>Prowler<br>
To Japończycy maja problem ze zbytem swoich chopperów a nie H-D.<br><hr>DarekF6C
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Możliwe, że masz racjęKomentatorzy napisał(a):Nie rozumiem czemu HD zamyka sie na swoich stalych klientów i nie podejmuje bardziej agresywnej walki o ludzi którzy jezdza japonskimi chopperami. <br><hr>Prowler<br>Komentatorzy napisał(a):Harley produkuje i sprzedaje ponad 300tys. maszyn rocznie. Zapewne pytasz o polski rynek? Podejrzewam, że w USA nawet nie wiedzą, że w takim kraiku jak Polska sprzedaje się ich motocykle. Nie wymagaj by nas traktowali jakoś specjalnie.
To Japończycy maja problem ze zbytem swoich chopperów a nie H-D.<br><hr>DarekF6C<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
niestety cena z **** wzięta. targetem jest chyba znudzony menago z WaWy. chciałbym go mieć jako jeden z wielu jak autor trafnie opisał w artykule ... ale nie za taką cenę ... <br><hr>Piter
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
poczytaj historie YAMAHA Maxim na terenie USA. Rząd USA nałożył specjalne cło, żeby chronić amerykańskich producentów przed japońską konkurencją. Żółtki musieli się mocno napocić, żeby zrobić motor "małolitrażowy"- czyli wolny od cła, ale zdolny do konkurowania z H-D, w efekcie powstał moim zdaniem wyjątkowy model MAXIM.<br><hr>buuKomentatorzy napisał(a):Nie rozumiem czemu HD zamyka sie na swoich stalych klientów i nie podejmuje bardziej agresywnej walki o ludzi którzy jezdza japonskimi chopperami. <br><hr>Prowler<br>Komentatorzy napisał(a):Harley produkuje i sprzedaje ponad 300tys. maszyn rocznie. Zapewne pytasz o polski rynek? Podejrzewam, że w USA nawet nie wiedzą, że w takim kraiku jak Polska sprzedaje się ich motocykle. Nie wymagaj by nas traktowali jakoś specjalnie.
To Japończycy maja problem ze zbytem swoich chopperów a nie H-D.<br><hr>DarekF6C<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl