Zobacz wÄ…tek - R6 przebudowa stunt
NAS Analytics TAG

R6 przebudowa stunt

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Postprzez Robert1991 » 9/9/2012, 07:58

scigacz250r dzięki za pomoc ale już nie trzeba mam R6 i przejechałam nią 134km z prędkością co nie przekroczyła 60km/h i wszystko gra jak na razie.
Jakby co to piszcie na moje konto główne czyli Black-Ghost to moje konto vip.
Ogólnie mówiąc wszyscy użytkownicy tego forum to ja.
Mam was w dupie mam R6 i śmigam jak chce jak bym was słuchał to teraz bym bał się wsiadać na skutera 125 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Robert1991
Świeżak

Postprzez scigacz250r » 9/9/2012, 08:10

To dobrze cieszę się że mogłem pomóc i dodać otuchy w zakupie
scigacz250r
Świeżak

Postprzez SkoQ » 9/9/2012, 09:18

Tak na wejściu to wydaje mi się że R6 bez większych problemów osiąga tą zawrotną prędkość 60 km/h bez zmieniania czegokolwiek.

scigacz piszesz w temacie ,,r6 do stuntu", a na pierwszy rzut oka widać, że nie próbowałeś niczego nawet na seryjnej, to po co chcesz coś zmieniać ?

Co daje większa zębatka wiedzą chyba nawet dzieciaki które dostały rower na pierwszą komunię ;)

weź zatem rower i zmień przerzutki:
- tak żeby z tyłu była jak największa zębatka (prawdopodobnie ,,jedynka" chyba że masz jakąś ruską produkcje)
- z przodu jak najmniejsza
co będzie w rzeczywistości odpowiadać temu jak byś na motocyklu zmienił zębatkę z tyłu na większą i próbował ruszać z jedynki, poprostu przełożenie się zmienia, ale to bedziesz mieć w 2 klasie ogólniaka na fizyce ;). Następnie podrywając kierownicę do góry i odchylając się do tyłu zacznij kręcić pedałami. Bez większych ćwiczeń powinieneś przejechać na tylnim kole kilka metrów...

A teraz zrób to samo na wyższym tylnim biegu, (zrzuć łańcuch na najmniejszą zębatkę) Twoje nogi odpowiedzą Ci wtedy dlaczego do stuntu używa się większych zębatek z tyłu.

BTW. i nie płacz że się jedzie na nowych, bo sam jestem nowy i nikt na mnie nie najeżdża poprostu nie pier***e głupot.
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
SkoQ
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez leff » 9/9/2012, 15:36

czy ktos moze sprawdzic ip tych baranow?
Twoj podpis jest za dlugi
leff
ZlyCzlowiek

Postprzez Prixpl » 9/9/2012, 21:46

SkoQ

Dzięki za odp. o tej zębatce. W sumie to nie pomyślałem żeby porównać to z rowerem a na nich akurat sie w miare znam. Dzięki i jeszcze raz przepraszam za głupie pytanie.

leff

To mnie też się tyczy bo jeżeli tak to po pierwsze nie baran tylko koleś który jeszcze ani razu nie jeździł motocyklem. A po drugie to ty wszystko wiedziałeś jak się urodziłeś?
Prixpl
Świeżak

Postprzez leff » 9/9/2012, 21:56

z calym szacunkiem, sadzac po jakosci wypowiedzi to wzorcowy baran
Twoj podpis jest za dlugi
leff
ZlyCzlowiek

Poprzednia strona

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

na górê